Ev Kıyafetlerinizle Kendinizi İyi Hissettirecek Öneriler

Özellikle şu günlerde en fazla vakit geçirmemiz gereken yerlerin başında evimiz geliyor. Birkaç basit dokunuşlarla ev kıyafetlerinizle kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak öneriler haberimizde.

24.03.2020-14:33 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-14:24) Ev Kıyafetlerinizle Kendinizi İyi Hissettirecek Öneriler

Coronavirüs ile mücadelede yetkilerin evde kal çağrısı üzerine şu anda birçoğumuz evde normalinden daha fazla zaman geçiriyoruz. Ancak, evde zaman geçiriyor olmanız, kendinizi en iyi hissetmenizi sağlayacak kıyafetleri giymeyi bırakmanız gerektiği anlamına gelmez. İşte kendinizi iyi hissettirecek kıyafet önerileri...

'CANLI RENKLER GİYMEYE ÖZEN GÖSTERİN'

Oturma odanızda dinlenirken maksimum uzunlukta bir elbise giymeniz giyerseniz sizi anında daha iyi hissettirmeyi sağlamanın en basit yoludur. Canlı renkler giymenin ruh halinizde olumlu bir etkisi olduğunu unutmayıp koyu renklerin sıkıcılığından kendinizi kurtarın, neşeli ve canlı renkler giymeye özen gösterin.

Ve tabii ki kadınların olmazsa olmazı saç aksesuarları. Saçlarınızda mükemmel bir fön olmasına gerek yok ancak eğlenceli bir saç aksesuarı tüm kıyafetinizi değiştirecek. Bakımlı ve ojeli ellerde motivasyonunuzu yükse tutacak bir diğer etken.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal