Erkek Çocuğuna Sahip Olmak İsteyenler İçin 5 Yol

Erkek bebek sahibi olmak isteyen ama bunun için ne yapacağını bilemeyenler için erkek bebek sahibi olma şansınızı arttıran yöntemleri derledik.

17.07.2019-09:37 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-09:34) Erkek Çocuğuna Sahip Olmak İsteyenler İçin 5 Yol

Bu tekniklerin herhangine birisi bilimsel sonuçlarla varılmamıştır. Ancak yapılan çalışmalarda bu yöntemleri deneyenlerin erkek çocuğuna sahip olma oranı yüksek çıkmıştır. İşte, yapılan araştırmaya göre erkek çocuk olma ihtimalini arttıran metodlar...

ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE 5 YÖNTEM

1- Size muhtemelen ilginç gelecek ancak ayın tekli sayılı günlerinde sevişmeniz ve hamile kalmaya uğraşmanız sizi bir erkek bebek sahibi yapabilir. Bunun sebebi ise inanışa göre o günlerde erkek spermlerinin hızlı olması.

2- Eğer erkek çocuk diliyorsanız bir Çin Takvimi de kullanabilirsiniz. Çalışmalara göre Çin Takvimi'nin hesaplama oranı %99 doğru sonuçlanıyor. Bunu öğrenmek için ise annenin yaşını, bebeğin rahime düştüğü günü ya da hamilelik testinde pozitif çıkacağı günü hesaplamanız gerekli.

3- Erkek bebek için yediklerinize dikkat etmeniz önemli. Hem anne hem de baba, annenin hamile kalmaya çalıştığı dönemde kesinlikle kırmızı et, üzüm, balık ve tuzlu yemekler yemeliler. Özellikle alkali yiyecekler yemek de erkek bebek şansını arttırıyor.

4- Oğlunuz olmasını istiyorsanız aman diyelim asitli yiyeceklerden sakının. Özellikle kadınlar için bu kural oldukça geçerli diyebiliriz.

5- Erkek bebek için sakın ola ki kahvaltıları unutmayın. Her iki partner de erkek çocuk sahibi olmak istiyorsa kahvaltı öğününü mutlaka yapmalı. İnanışa göre kahvaltı etmeyen çiftlerin erkek bebekten çok kız bebekleri oluyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal