Dümdüz Bir Karın İçin Detoks!

Vücudu zaman zaman toksinlerden arındırmak için detoks yapmak gerekir. Hem ağzınızın tadın kaçırmayacak hem de sizi amaca ulaştıracak enfes bir detoks önerimiz var. Ananasın lezzetli tadını hissedeceğiniz bu tarifi sizler için derledik.

07.05.2019-17:27 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-17:10)
Kıştı soğuktu derken bahara eriştik.. Artık detoks yapmamak için hiçbir bahanemiz kalmadı. Dümdüzz bir karın ve sağlıklı bir beden için bu detoks işinizi görecektir.
 
BAHAR DETOKSU
 
Bir tane ananas 
Bir tane orta boy muz 
Yarım su bardağı su
Yarım misket limonu 
Bir çay kaşığı maça çayı tozu 
Bir çay kaşığının dörtte biri kadar toz zerdeçal
İki avuç dolusu kadar yeşil sebze 
 
HAZIRLANIŞI
 
-Önce yeşil sebze haricindeki bütün malzemeler blenderdan geçirin. Bu karışım kıvamlı hale gelince bu defa da seçtiğiniz yeşil sebzeyi ilave edin ve bir kez daha karıştırın. İşte mis gibi detoks içeceğiniz hazır.
 
-Detoks suyuna konulan misket limonu, hem bağışıklık sistemini güçlendiren hem de yağ yakmaya yardım eden C vitamini içerir.
 
-Maça çayının yararları ise anlatmakla bitmez. Toz halinde bulabileceğiniz maça çayı aslında bildiğiniz yeşil çay, hasat vakti gölgede bekletilerek elde ediliyor. 
 
 
-İçeceğin ana malzemelerinden biri olan ananasa ise... Başta demir olmak üzere pekçok vitamin ve mineral içeriyor. Ayrıca susuzluğa karşı da iyi geliyor.
 
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal