Evde 3 Malzeme ile Tırnak Detoksu

Tırnaklarınız güçsüz, kırılgan ya da çizik mi? Günlük bakım uygulamanın da tırnaklarınızı güçlendirdiğini düşünmüyorsanız vereceğimiz bu tarifle istediğiniz gibi güçlü tırnaklara sahip olabilirsiniz.

06.05.2019-09:41 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-09:19)

Tırnak bakımı belki de en fazla ihmal ettiğimiz bakımlardandır. Evde kendi kendinize hazırlayacağınız 3 malzemeli bakım önerimizi mutlaka denemelisiniz.

3 MALZEMELİ TIRNAK BAKIMI

KORUYUCU KULLANIN 

İlk olarak yapılması gereken şey tırnaklarınıza oje sürmeden önce koruyucu kullanmanız. Koruyucu sürmek hem ojenin daha uzun kalmasını sağlar hem de tırnaklarımız direkt ojedeki kimyasalla temas etmez. 

OJE KULLANIMINI MİNİMAL DÜZEYE İNDİRİN

İkinci olarak önem vermeniz gereken şey ise oje kullanımını en aza indirmek olacaktır. Üçüncü adımda, tırnaklarımızın kırılmaları, tırnaklarda çıkan beyaz lekeler ve zedelenen tırnaklar için bu detoks uygulamasını her gün iki defa kullanabiliriz.

MALZEMELER:

Zeytinyağı, limon, Ilık su gerekli malzemelerdir.

Evde kullanmadığımız bir kâsenin içine yukarıdaki malzemeleri bir araya getiriyoruz, yaptığımız bu karışımın içinde yaklaşık 10-15 dakika kadar tırnaklarımızı bekletiyoruz. Çıkardığımızda zeytinyağının vermiş olduğu yumuşaklığın ve nemin etkisini hemen hissedeceksiniz. Limon ise içerisinde barındırdığı C vitamini ile tırnağımızın dayanıklılığını arttıracaktır. Belirli aralıklarla yaptığımızda tırnaklarımızdaki değişimi fark edeceksiniz. Bu ucuz ve pratik yöntemle tırnaklarınız sağlıkla uzar.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal