Tırnak Bakımı İçin İp Uçları

Bakımlı tırnaklar kadınların güzelliklerini tamamlar. Siz de tırnaklarınızı güzelleştirmek istiyorsanız, vereceğimiz bakım hilelerini uygulayabilirsiniz.

26.02.2019-16:37 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-16:31) Tırnak Bakımı İçin İp Uçları

Bakımlı tırnaklar kadınların güzelliklerini tamamlar. Siz de tırnaklarınızı güzelleştirmek istiyorsanız, vereceğimiz bakım hilelerini uygulayabilirsiniz. İşte detaylar.

Vazelin Sürün

Eğer oje sürmeyi beceremiyorsanız, oje sürerken cildinize ve tırnaklarınızın kenarlarına bulaştırıyorsanız bu ip ucu tam size göre. Kulak pamuğu yardımıyla tırnağınızın etrafına vazelin sürün, sonrasında tırnaklarınızı dışarı taşırma korkusu olmadan ojenizi sürün.

Soğuk Suyla Kurutun

Normal ojenin kuruması biraz zaman alabilir, fakat ojenin hızlı kurumasını istiyorsanız, tırnaklarınızı içinde buzlu soğuk su olan bir kaba sokun, 3 dakika bekleyin ve çıkarın.

Cila Kullanın

Eğer ojeniz kalitesiz görünüyorsa, tırnak cilasıyla 2 kat taban katmanı yapın. İlkini sadece tırnaklarınızın ucuna, ikincisini bütün tırnaklarınıza sürün. Daha sonra normal ojeyi tüm tırnağınıza sürün.

Saç Spreyinden Yardım Alın

Eğer ojenizle şık tırnak desenleri yapmaktan zevk alıyorsanız ama her bir tırnağın ayrı ayrı kurumasını beklemek için sabrınız yoksa saç spreyinden yardım alabilirsiniz. Yerini bozmamak ve bulaşmayı engellemek için önce sadece deseninizin olduğu yere spreyi sıkın, 10 saniye bekletin daha sonra tüm tırnağa spreyi sıkın.

Diş Macunu Sürün

Eğer koyu renkte bir oje sürdükten sonra tırnaklarınızda leke kalıyorsa ya da tırnaklarınız sararıyorsa tırnaklarınızı beyazlatıcı diş macunuyla fırçalayarak düzeltebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal