Düğünde Bunları Yapan Çiftler Kısa Zamanda Boşanıyor!

Düğün fotoğrafçıları etrafı izler ve hiç fark edilemeyenleri görür. Öyle ki bu durumda psikologlar da onları destekler. Peki, düğünde ne yapılırsa evlilik kısa sürer?

03.12.2019-09:43 - (Son Güncelleme: 03.12.2019-09:41)

Bazen düğün evliliğin nasıl gidereceğinin bir ön gösterimi olabilir. Eğer düğün fotoğrafçılarının bu listesinde siz de varsanız aman dikkat!

DÜĞÜNDE BUNLARI YAPAN ÇİFTLER KISA ZAMANDA BOŞANIYOR!

Partnerlerden birinin eşiyle uzlaşmaya gitmediği, sinirli davrandığı hatta fotoğraf çekiminde bulunmadığı birçok hal var. Fotoğrafçılar bu evliliklerin yalnızca birkaç ay devam ettiğini söylüyor. Partnerlerden biri ötekinin saçını çeker ve ya da alaycı şakalarda bulunuyorsa bu uyarı göstergesi olabilir. Fotoğrafçılar bu haldeki çiftleri de boşanma listesine ilave ediyorlar. Mesela pasta keserken eşlerden biri eşine pasta fırlatıyorsa bu gibi haller fotoğrafçılar tarafından endişe verici işaret olarak kabul ediliyor. Eleştiri, hor görme, alaycı yaklaşım gibi etmenlerin birleşimi psikologların “boşanma tarifi” şeklinde adlandırdıkları şeydir. Bazı fotoğrafçılar için, yeni evlilerin fotoğrafını beraber çekmek çok zor. Nişanlı partnerin ya da gelinin yanında partnerinden daha fazla arkadaşlarıyla fotoğrafları mevcutsa bu endişe verici bir göstergedir. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal