Çikolatalı Milföy Rulo Nasıl Yapılır? Çikolatalı Milföy Rulo Tarifi

Güzel cumartesi kahvaltılarında aileniz ve siz birlikte zaman geçirirsiniz. Bu güzel cumartesi kahvaltılarını daha tatlı hale getirecek tek şey çikolatalı milföy rulo tarifi olabilir.

24.08.2019-08:52 - (Son Güncelleme: 24.08.2019-08:50) Çikolatalı Milföy Rulo Nasıl Yapılır? Çikolatalı Milföy Rulo Tarifi

Kahvaltıda çikolatalı milföy rulo ile hem misafirlerinizin hem de çocuklarınızın gönlünü çalabilirsiniz. Yalnızca kahvaltı değil tabi beş çayların da yıldızı olabilir.

MALZEMELER

6 adet milföy hamuru
160 g sütlü çikolata
1 paket krema (200 ml)
Pudra şekeri

HAZIRLANIŞI

Milföy hamurlarını derin dondurucudan alın. Yumuşamaya başlayınca unlanmış tezgahta hem bir araya getirmek hem de biraz daha inceltmek amacıyla açın.

Çikolatayı küçük parçalar şeklinde kesip cam bir kaba alın ve benmari usulü eritin. Eriyen çikolatanın üstüne kremayı ekleyip güzelce karıştırın. Çikolata güzelce soğumadan açtığınız milföy hamurunun üstüne sürün. Rulo biçiminde sarıp bir parmak büyüklüğünde dilimler kesin. Daha önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Soğuyunca üstüne pudra şekeri dökerek servis edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal