Bugün Sezgilerinize Kulak Verin

Burcunuzda bugün sizleri neler bekliyor? Bugün su elementinde güçlü bir vurgu var. Sezgiler ön planda olacak. İşte bugün dikkat etmeniz gerekenler.

07.11.2019-12:48 - (Son Güncelleme: 07.11.2019-12:04)

Merkür gerilemesi devam  ediyor. Bugün kaçınmanız gereken bazı durumlar var. Bunların neler olduğuna gelin birlikte bakalım.

Bugün ne yapılabilir? Bugün su elementinde güçlü bir vurgu mevcut. Işıkların uyumu daha derin duygusal bağlantılar kurabileceğimizi gösteriyor. Bununla beraber sezgilerimiz de çok güçlü. Gizli konular karşınıza çıkabilir yeni şeyler öğrenebiliriz. Balık burcundaki Ay fedakarlıkların, hassasiyetlerin de ön plana çıktığını gösteriyor. Bugün iletişim sorunları söz konusu olabilir.

Nelerden kaçınmalı? Daha akılcı olmamız gereken bir gün. Başkalarını kolaylıkla anlayabilsek de mantık ve kararlılık gerektiren şeylerde zorlanabiliriz. Hayal gücümüz gereksiz endişeleri de beraberinde getiriyor. Durumlara daha gerçekçi bir gözle bakalım. Günün geç vakitlerinde derin konulara daha ilgili ve açık olabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/Maymun  Düşüncelerimize yön verelim. Tzolkin’e göre bugün zihinsel olarak hareketli ve oynak Maymun günündeyiz. Bugün bununla beraber yeni şeyleri denemek için de güzel fırsatlar bulabiliriz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal