Aybüke Pusat'ın Çiçekli Etek Kombinininden İlham Alın

Yazın son günlerine doğru siz de çiçeklerden ve eteklerden vazgeçemiyorsanız bu stil size ilham olabilir. Eğer sıradışı giymekten çekinmiyor ve yeniliklere açık hissediyorsanız bazı stil parçalarını bir arada kullanabilirsiniz.

26.08.2019-13:38 - (Son Güncelleme: 26.08.2019-13:22) Aybüke Pusat'ın Çiçekli Etek Kombinininden İlham Alın

Aybüke Pusat'ın üstünde gördüğümüz kombin, yaz aylarının  vazgeçilmezi. Ancak altına çizme giymek biraz sıradışı. Eğer konu şıklıksa, her şey her sezona uyabilir. Aybüke'nin stilinde de bunu göreceksniz.

ÇİÇEK DESENLİ ETEKLER NASIL KOMBİNLENİR?

Üstüne boğazlı kısa kollu bir bluz, veya desensiz düz bir gömlek bir hayli uyumlu görüncektir. Hareketli = hareketli uyumlu bir beraberlik oluşturmayacaktır. Aybüke de bu uyumla hareket etmiş.

Aslında bu, kanıksanmış bir moda kuralı. Her daim hareketli hareketli kombininden uzak durulmalı. Ekstra bir hareketlilik, aksesuar ve çanta ile oluşturulabilir.

Üst tercihi için ise boydan kısa t-shirt ve gömlekleri giyin fkat uzun model giyerseniz de etek içerisine kombin oluşturun. Aksesuar olarak da ince zincirli bir kolye ve bileklik iyi gider. Etekleriniz uzun olacağından ayak bileğinize takacağınız aksesuarlar geride kalacaktır. Bu nedenle aksesuar için boyun ve el bileklerinizi seçin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal