Akrep Burcunun Güçlü ve Zayıf Yönleri

Akrep burcu 23 Ekim - 22 Kasım arasında dünyaya gelen insanlara özgü bir burçtur... Astrolojide, bu gezegen ölümü ve yeniden doğumu temsil eder. Peki, Akrep burcunun güçlü ve zayıf yönleri nelerdir?

18.07.2020-15:59 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-15:57) Akrep Burcunun Güçlü ve Zayıf Yönleri

Sürekli egemenlik ve kontrol için çabalarlar Akrep burcunun güç aldığı Plüton, onları acıya ve dışardan gelen söylentilere karşı çok güçlü hale getirmesiyle bilinir… Mars ona güç ve enerji verir, ona önemli kararlar verme yeteneği verir. Plüton'un etkisi altındaki insanların mizaçları oldukça karmaşıktır. Bu burcun gezegeninin Pluto olduğu bilinir… Akrep burcunun güçlü ve zayıf Yönleri için ona hayatı boyunca destek veren diğer gezegen ise marstır.

Akrep Suyun bir işaretidir:

Bu burç gerektiğinde inanılmaz acımasız ve bencil tavırlarıyla dikkat çeker. Bu, yolundaki her şeyi üfleyen kontrolsüz bir akıştır.

Ayrıca burcun diğer özelliklerinden biri kendileri için değerli taşların onları nazar gibi inançlardan koruması ve güç vermesi olarak bilinir. Akrep burcu genel olarak sürekli gergin tavırlarıyla bilinir.

Akrep burcu karakteri, zodyakın en güçlü ve parlak burçlarından biridir. Bu burçla doğan bir kadın sağlam, bağımsız bir karaktere sahiptir. Onun için yasaklar ve sözleşmeler yoktur; kendi yaşam kurallarını belirler ve asla başkalarının yoluna çıkmaz. Bunlar inanılmaz karizması, büyük cazibesi ve zengin bir iç dünyası olan ölümcül kadınlardır.

Akrep burcunun güçlü ve zayıf yönleri, bir iç çekirdeğe sahiptir, bu sayede çocukluğunda güçlü bir karakter ve inanılmaz bir irade gözlenir. Bu dışsal olarak bile kendini gösterir; kendinden emin bir yürüyüş, iç görülü bakış, kararlı davranış. Böyle bir kadının karakteri, zodyakın diğer belirtileri altında doğan erkeklerin çoğundan daha güçlüdür. Muhataplarına “laf sokmayı” sever, onlara tatsız şeyler söylerler. Böylece, güçlerini sürekli kontrol ederler. Bu nedenle, böyle bir kadının ortağı, maksimum dayanıklılık ve sabır göstermek için çok dengeli ve hoşgörülü olmak zorundadır. Akrep burcu bir kadının karakteri çok spesifik ve zordur. Akrep burçları yaşadıkları süre boyunca kaliteli bir insan olma çabalarını özveriyle sürdürürler. Yaşam hedeflerine ulaşmaya çalışır, ancak aynı zamanda intikam ve öfke ile yanıp söner.

Akrep Burcu Özellikleri Nelerdir?

Akrep burcu samimiyete, dürüstlüğe çok düşkündür. Çok anlayışlılardır, bu yüzden onlarla resmi bir dille iletişim kuruyormuş gibi davranmamalısınız. Özgürlüğüne aşırı düşkünlüğüyle bilinen burç her koşulda insanları yönlendirmeyi sever. Tasavvuf ve kara mizahtan etkilenirler. Büyü ile ilgili her şeye inanırlar ve hayatlarını bunlarla doldurmaya çalışırlar. Ayrıca Akrep Burcunun Güçlü Ve Zayıf Yönleri arasında, dürtüsellik, karmaşa, bencillik ve hoş görüde vardır, bur burç kendi başına oldukça karmaşıktır. İnsanlarda kararlılık ve güce değer verirler. Akrepler övgüye ve yalanlara dayanamazlar. İnsanları dinlemeyi ve anlamayı severler. Onları aldatmak çok zordur, neredeyse imkansızdır; bir yalan dedektöründen daha iyi bir yalan tespit edebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal