Adet Döngüsünün Normal Olmayan 3 Hastalık Belirtisi!

Adet döngüsü sırasında acı çekenler yalnız değilsiniz! Vücudunuza giren ağrı ve kramplar bir sorunla karşı karşıya olduğunuzu belirten alarmlar olabilir ve uzman bir yardım gerekebilir.

21.03.2019-14:56 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-14:40) Adet Döngüsünün Normal Olmayan 3 Hastalık Belirtisi!

Şiddetli ağrı, kramp ve sancılar adet sürecini çekilmez hale getirebilir. Sizi rahatsız eden bu belirtiler sürecin normal işleyişini bozabilir. Kendi adet döngünüzde bazı anormallikler görürseniz mutlaka yardım almanız gerekebilir.

 

ŞİDDETLİ KANAMA

Her 3 saatte bir değişen hijyenik ped, adet kanının normal indeks oranını düşürür, hijyenik pedi her saat değiştiriyorsanız veya kan pıhtılaşması oluyorsa ya da adet kesilirse, kansızlığın varlığını tehdit eder veya şiddetli acı çekmenize neden olur.

DÜZENSİZ ADET DÖNGÜSÜ


Şiddetli anksiyete, kilo kaybı veya kilo alma sıkıntısı çekiyorsanız, bunların hepsi bazı durumlarda tehdit eden adet döngüsünün tarihini ve düzensizliğini geciktirmeye neden olur; Hormonlar değişir, vücut kıllarında bir artış veya kilodaki bir artış olursa sorun var demektir.

ÇOK AĞRILI KRAMPLAR

Adet döngüsüne eşlik eden ağrıların varlığı normaldir, ancak okula, koleje ya da işe gitmenizi engellediğinden ağrının belli bir evrede ortaya çıkması, bir sorunun işaretidir ve sıklıkla uterus astarında veya uterus astarı üzerinde veya mesane gibi başka yerlerde bezlerin çoğalmasında problemler olduğundan, bazı ilaçları kullanarak yayılmasını sınırlandırmak için doktorunuza danışmalısınız.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal