Kaan Demirağ

Aslışah Alkoçlar ile evlendikten sonra sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen Kaan Demirağ, internet kullanıcıları tarafından araştırılan kişilerden oldu. Peki Kaan Demirağ kimdir? Kaan Demirağ kaç yaşında?

07.02.2021-16:05 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-16:05) Kaan Demirağ

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit ve eski milli futbolcu Selim Soydan'ın torunu olan Aslışah Alkoçlar, dünya evine girdi. Eşi Kaan Demirağ ise en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Kaan Demirağ kimdir? Kaan Demirağ kaç yaşında? Kaan Demirağ nereli? Kaan Demirağ mesleği ne? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

Gülşah Alkoçlar ve Ender Alkoçlar'ın kızı Aslışah Alkoçlar, dünyaevine girdi. Sade bir düğün olarak yapılan tören aile arasında gerçekleşti. Sosyal medyanın gündeminde ise eşi Kaan Demirağ'ın kim olduğu vardı.

KAAN DEMİRAĞ KİMDİR?

Daha önce Nur Atan ile kısa bir süre evli kalan ve boşanan Kaan Demirağ, HD Group'un sahibi Demirağlar'ın oğlu olarak bilinmektedir. Boşandıktan sonar Aslışah Alkoçlar ile nişanlanan Demirağ, 37 yaşındadır.

HD İskender, HD Döner, Pidem, Burger House ve Tadım Pizza'nın içerisinde bulunduğu HD Group'un Genel Kurul Başkanlığı'nı yürütmektedir. Ekstrem sporlara ilgisi olduğu ve sık sık seyahat ettiği de bilinen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal