Rober Hatemo Pandemi Hakkında Konuştu

Nişantaşı’nda kameralara yansıyan Rober Hatemo, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulun Hatemo, pandemi nedeniyle ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini belirtti.

07.02.2021-15:52 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-15:52) Rober Hatemo Pandemi Hakkında Konuştu

Ünlü şarkıcı Rober Hatemo, geride bıraktığımız gün City's Nişantaşı çıkışı objektiflere yansıdı. Hatemo, diş tedavisi için Nişantaşı'na geldiğini söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan 46 yaşındaki şarkıcı, ‘Ne olacak bilmiyorum. Fıttırmak üzereyim. Bazen de aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Spor yaparak kendimi rahatlatıyorum’ ifadelerini kullandı. Hatemo, ‘Yaklaşık bir senedir şarkım var, pandemiden dolayı çıkaramıyorum. Şarkı çıkarsam ne olacak? Yakında böyle giderse evi, arabayı da yiyeceğim’ dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, ‘Yatırımınız var mı?’ sorusuna ise şöyle karşılık verdi: ‘Çok ayıp aslında. Bir yazlığım var, bir arsam var. Böyle devam ederse ikisinden biri gidecek’

Rober Hatemo, Nişantaşı'ndaki kalabalık hakkında da şunları söyledi: ‘İki yıl aradan sonra Nişantaşı'na geldim. Gördüğüm kalabalık karşısında şok geçiriyorum. Çok ayıp ya! Uzun bir aradan sonra evden mecburen çıkmak zorunda kaldım. Kalabalık yüzünden yolumu şaşırdım resmen’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal