Juventus Bu Sene Beklenilenin Altında

Juventus aldığı kötü sonuçları ardından şampiyonluk şansını zora soktu. Ligin yeni takımlarından Benevento'ya 1-0 mağlup oldu.

25.03.2021-16:54 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-16:54) Juventus Bu Sene Beklenilenin Altında

Son 9 sezondur Serie A'da etkili performans sergileyen Juventus, bu sezon şampiyonluk hayallerini zora soktu. Siyah-beyazlılar aldığı sonuçlarla ve oynadığı futbolla eleştirilerin hedef noktası oldu.

Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda Porto'ya elenen Juventus, Serie A'da da lider Inter'in 10 puan gerisine düştü. Bu sezon ligde ve Avrupa kupalarında istediği sonuçları alamayan siyah-beyazlılar, bu sezonun ilk kupasını kazanmak için Çarşamba günü Atalanta ile karşılaşacak.

MATTHİJS DE LİGT

Juventus takımının beklenilen performansı sergileyememesi taraftarın isyan etmesine neden oldu. Saha içinde lider eksikliği olduğunu düşünen taraftarlar, Hollandalı stoper Matthijs de Ligt'i kaptan olarak görmek istediklerini belirtti.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Twitter'dan #DeLigtCapitano (Kaptan De Ligt) etiketiyle mesaj gönderdi. Taraftarlar, 'Bu etiket neden daha önce başlamadı?', 'De Ligt kaptan, şimdi ve sonsuza kadar' yazarak düşüncelerini ifade ettiler.

2018-2019'da Ajax'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Matthijs De Ligt, sezon sonu Juventus ekibine katıldı. İtalyan ekibi, Ajax'a bonservis bedeli olarak 85,5 milyon Euro ödedi. Bu transfer, futbol tarihinde en pahalı stoper transferi arasına girdi.

21 yaşındaki oyuncu, 2. sezonunu geçirdiği Juventus'ta 63 maçta forma giydi ve 4 gol kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal