Jumanji Vahşi Orman konusu nedir, oyuncuları kimler? Jumanji Vahşi Orman ne zaman ve nerede çekildi?

Dünyaca ünlü oyuncular Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black ve Kevin Hart’ın başrollerinde olduğu Jumanji Vahşi Orman filmi bu akşam bir kez daha televizyonda yayınlanacak. Sinema severler tarafından tam not alan yapımı henüz izlememiş olanlar, filmin detaylarını araştırıyor. Peki Jumanji Vahşi Orman konusu nedir, oyuncuları kimler? Jumanji Vahşi Orman ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylar…

02.12.2023-17:11 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-17:11)

İlk filmi 1995 yılında yayınlanan Jumanji’nin ikinci filmi olan Jumanji Vahşi Orman, bu akşam yeniden televizyonda izleyenlerle buluşacak. Yönetmenliğini Jake Kasdan’ın yaptığı başarılı yapımını konusu ve oyuncu kadrosu, filmi henüz bilmeyenler tarafından araştırılıyor. Peki Jumanji Vahşi Orman konusu Nedir, oyuncuları kimler? Jumanji Vahşi Orman Ne Zaman ve nerede çekildi? 

Jumanji Vahşi Orman konusu nedir?

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarını düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji'nin içinde hapsolmamak için hayatlarının macerasını yaşamak zorundadırlar.

Jumanji Vahşi Orman

Jumanji Vahşi Orman filmi oyuncuları kimler?

Dwayne Johnson

Jack Black

Kevin Hart

Karen Gillan

Nick Jonas

Alex Wolff

Madison Iseman

Bobby Cannavale

Jumanji Vahşi Orman ne zaman ve nerede çekildi? 

Jumanji Vahşi Orman filmi 2017 yılında Havai'nin Honolulu şehrinde çekildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal