Kardeşlerim 108. bölüm fragmanı: Kardeşlerim son bölümde neler oldu? 2 Aralık Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kardeşlerim, yeni sezonda da heyecan verici olaylara sahne oluyor. Dizinin hayranları her hafta Cumartesi günü yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmeye çalışıyor. Peki Kardeşlerim son bölümde neler oldu? 2 Aralık Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? İşte Kardeşlerim 108. bölüm fragmanı…

02.12.2023-16:43 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-16:43)

Milyonları her hafta ekranlara kilitlemeyi başaran Kardeşlerim’in 108. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Annesiz ve babasız kalan kardeşlerin yürek ısıtan hikayesini konu edinen Kardeşlerim dizisinin bu akşamki yeni bölümünde neler olacağı dizinin hayran kitlesi tarafından merak ediliyor. Konu hakkındaki araştırmalar Kardeşlerim 107. bölüm fragmanı, Kardeşlerim son bölüm izle, Kardeşlerim yeni bölüm ATV izle gibi terimlerle yapılıyor.

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kulüpte kavga eden Suzan ile Şevval, hemen hastaneye götürülürken, Yasmin de şahit olduğu kavganın şaşkınlığını yaşamaktadır. Soygundan kurtardığı bankanın reklam filmi teklifini alan Orhan'ı yalnız bırakmak istemeyen Şengül, karşılaştığı manzaradan pek memnun olmaz.

Kardeşlerim Yeni Bölüm

Suzan ile Yaman cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken; Oğulcan'ın Elif'in gönlünü kazanma mücadelesi, tüm hızıyla devam eder.

Şevval, her daim Eren ailesinin arkasında duran Burak Müdür'le ilgili radikal bir karar alır. Oğulcan ile Ömer, borçlu oldukları Macit'e karşı bir hamle yaparlarken, Ömer başına gelecek olan büyük tehlikeden habersizdir.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal