Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak? Altın Kafes dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ekranların yeni dizilerinden birisi olacak olan Altın Kafes’in konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Yapımını Arc Film’in yapacağı iddialı yapımın ne zaman başlayacağını bilmek isteyenler internetten araştırma yapmaya koyuldu. Peki Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak? Altın Kafes dizi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

02.12.2023-16:59 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-16:59) Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak? Altın Kafes dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu ise Rahşan Çiğdem İnan’ın üstlendiği yeni ATV dizisi Altın Kafes ilk bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizi severler ise Altın Kafes dizi oyuncuları ve konusu gibi detayları şimdiden öğrenmek adına arama motorlarına yönelerek araştırmalara başladı. Peki Altın Kafes dizisi Ne Zaman başlayacak? Altın Kafes dizi konusu Nedir, oyuncuları kimler?

Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak?

Altın Kafes dizisi ilk bölümüyle 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 20.00’de ATV’de başlayacak.

Altın Kafes

Altın Kafes konusu nedir?

Beyoğlu ailesinin gelini olan Nalan (Ebru Cündübeyoğlu), veliaht Onur'un (Aytaç Şaşmaz) annesidir. Tüm hisselerin sahibi olan kayınvalidesi Zümrüt'ün yerine geçerek bütün kontrolü eline almak için gün sayan Nalan, oğlu Onur'un da hayatını kontrol altında tutmaya çalışmaktadır. Soyadlarının verdiği güç ile elindeki imkanları sonuna kadar kullanabilmek için tehlikeli oyunlar kurmaktan geri kalmayacaktır.

"Onur" ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist 'Zeynep'in kesişen hayatlarını ekrana getirecek dizide ikiliyi büyük sınavlar bekleyecek.

Altın Kafes oyuncuları

Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul, Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner'in yer aldığı 'Altın Kafes' Beyoğlu ailesinin ihtişamlı hayatını izleyiciler ile buluşturacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal