Jorge Felix: 'Şov Yapacağız'

Polonya Ligi’nde yılın futbolcusu seçilen, 33 karşılaşmada 16 gol 4 asist yapan Jorge Felix iddialı açıklamalarda bulundu.

27.08.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-09:55) Jorge Felix: 'Şov Yapacağız'

Sivas’ın yeni yıldızı Jorge Felix, “Transferim zorlu ve uzun bir süreç oldu. Çok fazla transfer teklifi aldım. Menajerime Türkiye’de oynamak istediğimi söyledim. Daha sonra Demir Grup Sivasspor’a gelmeye karar kıldım” şeklinde konuştu. “Asıl mevkim on numara. Topla birlikte çok iyiyim. Topla birlikte koşmam en iyi özelliğim” diyen Felix şu ifadeleri kullandı:

'YÜKSEK SEVİYELİ LİG'

“Demir Grup Sivasspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Çok çalışacağım ve çok fazla maç kazanmak için uğraşacağım. Türk takımlarının maçlarını takip ediyordum. Türk takımlarını Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde sürekli görüyoruz. Yüksek seviyeli bir lig. Ben de bu seviyeyi biraz daha yükseltmek için çalışacağım.”

'MERT HAKAN’I ARATMAYACAĞIM'

“Geçen sezon benim mevkiimde oynayan oyuncu Fenerbahçe’ye transfer olmuş. Burada çok başarılı işler yapmış, önemli izler bırakmış. Onun yerini doldurmak elbette kolay olmayacak. Ancak ben çok daha fazlasını yapabileceğime inanıyorum. Polonya Ligi’nde harika bir sezonu geride bıraktım. Bunun üzerine çıkmak istiyorum.”

'PAZILARIM YOK BELKİ AMA'

“Fizik olarak çok güçlü bir oyuncu değilim. Yatabare ve Kone gibi kaslarım yok belki ama farklı özelliklere sahip bir hücum oyuncusuyum. Taraftarımıza keyif verecek bir performans için elimden geleni yapacağım. Kimse merak etmesin, hem Avrupa’da hem de Türkiye’de önemli işler yapacağım."

'ATLETİCO MADRİD TARAFTARIYIM'

İspanyol on numara Felix, sıkı bir Atletico Madrid taraftarı. Bu yüzden Barcelona’nın Bayern’e 8 golle kaybetmesine üzülmediğini aktardı ve ekledi: “Almanlar bunu hak etti. Barcelona artık daha dikkatli hareket etmeli.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal