Joe coin nedir? Joe coin projesi ve yol haritası

Kripto para dünyasının yeni gözdelerinden Joe coin yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Joe coin projesi nedir? Joe coin geleceği nasıl, alınır mı? İşte Joe coine dair merak edilen tüm detaylar...

08.06.2022-14:16 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-14:16) Joe coin nedir? Joe coin projesi ve yol haritası

Joe coin, Avalanche blok zincirinde yer alan ve bir merkezi bulunmayan DEX borsasında bulunan Trader Joe’nun yerel kripto para birimi olarak bilinmektedir. Peki, Joe coin ne kadar? Joe coin alınır mı? İşte Joe coinin yol haritasına dair tüm merak edilenler...

Joe coin ne oluyor?

Trader Joe'nun Joe platformu Avalanche blok zinciri ağının üstüne kurulan merkezi bulunmaya ticaret platformudur. Ticaret, verim çiftliği, bahis, borçlanma ve yönetim oylamasını açık bir kripto para platformudur. Kripto para borsaları aracılığı ile bu coini satın alarak pasif gelirler sağlamak mümkündür. Ayrıca tek bir pasif gelir değil çeşit çeşit pasif gelir imkanı sunmaktadır.

Joe coin gerek merkezi gerek merkezi olmayan borsalarca desteklenen bir para birimidir. Fiyatı kullanıcıların talebi ve coin arzına göre değişmektedir. Ayrıca piyasada yeni yer almasına rağmen oldukça talep gören bir coindir.

Joe coinin projesi

Bu coin merkezi bulunmayan borsalarca desteklenen bir kripto para birimidir. Bu coinin fiyatında artış yaşanabilir. Öyle ki birçok analiste göre bu coin büyümeye devam edecektir. AVAX sağlam teknolojik temellerinden dolayı Joe coin'i uzun vadeli bir yatırım görüyor. Joe coin fiyatının ilerleyen süreçte on doları görmesi de mümkündür. Fakat bunun tam tersi olarak fiyatı yüksek oranda düşüş de yaşayabilir.

Bu coin, Trader Joe platformunu merkezi bulunmayan açık kaynaklı ticaret platformu yapma amacı ile piyasaya sürülen bir coindir. Joe coin özel ya da ön satış olmadan serbestleştirilmiştir. Ayrıca kayıt ayırma uygulaması da olmadan herkese açık şekilde yayınlanan bir kriptodur. Tasarlanma amacı kripto para borsasında işlem görmesi ve alıcıları borsadan kazanılan gelirle ödüllendirmektir.

Joe coin gelecek analizi

Kripto paraların tümünde ön görüldüğü gibi Joe coinin de sıfıra düşme olasılığı vardır. Ancak analizcilerin yorumlarına göre şuan için geleceği olumlu yönde ilerlemektedir. Kripto paralarda risk oranı oldukça yüksektir, bundan dolayı yatırım yaparken güçlü bir analiz gücüne sahip olmak gerekiyor.

Joe coinin yorumlanması

Trader Joe, Joe coin üzerinde birkaç yeni seçenek üzerine çalışmaktadır. Şirketin hedefi, Avalanche ekosisteminde ki ana Defi platformuna ulaşmaktır. Aynı zamanda Joe borçlanma, opsiyon, vadeli işlem ile limit emirlerine karşı teminat görevini de görebilmektedir. Söz konusu projeyi Stani Kulechov ile Darren Lai gibi Defi topluluğundan pek çok şirket fazlasıyla desteklemekti. Aynı zamanda Avalanche blok zinciri 1. katmandaki blok zinciri olma özelliğine sahiptir.

 joe coin nedir

Joe coinin borsası nedir?

Yeni coinler arasında yer alan Joe; Binance, Huobi ile Okex gibi birçok borsa sitesinde yer almaktadır. Borsada Joe coin alım satımı yapmak için kişilerin bir hesabının olması şarttır. Joe coin şuan birkaç büyük borsada işlem görmektedir. Yatırım yapmak isteyenler Coinbase, Binance ya da diğer borsalarda alım satım işlemi yapabilirler.

Joe coin kaç TL'dir?

Güncel borsa fiyatlarında Joe coin şuan 15,10 TL'den satışa sunulmaktadır.

Joe coin kaç dolardır?

Güncel borsa fiyatlarında Joe coin şuan 1,11 dolardan satışa sunulmaktadır.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal