Joachim Löw: 'Odaklandığımız Tek Şey Para'

Almanya Milli Takım Teknik Adamı Joachim Löw, gerçekleştirdiği konuşmada koronavirüs salgınını değerlendirdi.

20.03.2020-11:09 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-11:04) Joachim Löw: 'Odaklandığımız Tek Şey Para'
Almanya Milli Takım Hocası Joachim Löw, gerçekleştirdiği konuşmada koronavirüs salgınını değerlendirdi.

Joachim Löw, "İnsanların davranışları sonrası doğa bir cevap veriyor. Son yıllardaki hareketlerimiz cevapsız kalamazdı. Tek odak noktamız para, aç gözlülük, daha fazla güç ve daha fazla karlılıktı. Trajik bir biçimde gerçeklerin doğal felaketler ve kıtlıklar olduğunun farkına vardık." sözlerini söyledi.

Koronavirüs salgınının önceliğimizin ailemiz ve dostlarımız olduğunu hatırlattığını dile getiren Löw, "Başımıza, herkesi etkileyen bir olay geldi. Her şeyin ailemiz, dostlarımız, insan olmak, birbirimizle iletişim kurmak ve saygı duymak olduğunun farkına vardık. Bunlar, her zaman birinci sıraya koymamız gereken şeylerdir aslında." diye konuştu.

"DAHA FAZLA POPÜLİZME GEREK YOK"

Löw, koronavirüs salgınının ardından toplumların önceliklerini değiştirmesinin gerektiğini belirterek, "Herhangi birine, koronavirüs salgını boyunca yönetimle ilgili neler hissettiğini sorun. Şunu hissedeceksiniz, artık daha fazla iletişim olmalı. Bence, ülke yönetimleri artık daha doğru bir yöne gitmek zorunda. Artık, dünyamız için daha fazla popülizme gerek yok." ifadelerini kullandı.

"ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ"

EURO 2020'nin ertelenmesi ile alakalı da değerlendiremelerde bulunan Alman teknik direktör, "Tamamen doğru bir karar. İnsanları sağlığı ve güvenliği, birinci önceliktir. Diğer her şeyi şimdilik bir kenara bırakmamız gerekiyor." diyerek konuşmasını tamamladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal