Jimmy Cabot, Beşiktaş'a Transfer Söylentilerine Cevap Verdi!

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Fransız futbolcu Jimmy Cabot, geleceğine dair konuşurken Siyah-Beyazlılar'ın takibine yönelik soruya yanıt verdi.

04.05.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-12:27) Jimmy Cabot, Beşiktaş'a Transfer Söylentilerine Cevap Verdi!
Coronavirüs pandemisi sebebiyle ligler askıya alınmış olsa da gelecek sezonun transfer çalışmalarını devam ettiren Beşiktaş'ın, Lorient'te top koşturan Jimmy Cabot ile ilgilendiği söyleniyordu. 

Lorient oynayan yıldız futbolcu , Fransa'da Ligue 2 sezonunun da tescil edilmesiyle beraber ekibini Ligue 1'e taşımış oldu. Buna karşın Cabot, Lorient'deki dönemini bitireceğini söyledi.

Ouest France'a açıklamalar yapan 26 yaşındaki futbolcu, "Yeni maceralar için harekete geçmem gerekiyor. Tamamen başka bir takımda oynamaya bakıyorum. Lorient'deki dönemim sona erdi" dedi. 

Adı Marsilya, Metz, Beşiktaş gibi kulüplerle anılması üstüne fikirleri sorulan Cabot, "Şu anda Fransa'dan veya yurt dışından somut bir teklif yok. Kendimi geliştirmemi sağlayacak bir proje arıyorum. Her zamanki gibi söylentiler var. Her transfer döneminde olduğu gibi ve sözleşmem bittiği için..." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal