Jessica'nın Nikah Şahidi Alex de Souza Olacak

'Yeni Gelin' dizisi ile tanınan Brezilyalı oyuncu Jessica May Rizeli fotoğrafçı sevgilisi Hüseyin Kara ile 30 Haziran'da evlenecek. Çiftin nikah şahitliğini Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza yapacak.

13.04.2018-09:59 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-09:30) Jessica'nın Nikah Şahidi Alex de Souza Olacak

Yeni Gelin Dizisi ile tanınan Brezilyalı Oyuncu Jessica May Rizeli fotoğrafçı sevgilisi Hüseyin Kara ile 30 Haziran'da evlenecek. Çiftin nikah şahidliğini Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza yapacak.

Brezilya'nın Parana bölgesindeki Amazon Eventos'ta 30 Haziran'da gerçekleşecek nikahın şahidi Brezilya'lı futbolcu Alex de Souza olacak.

Geçtiğimiz hafta hemşehrisi ile İstanbul'da buluşan Alex, Jessica May ile düğünün detaylarını görüştü. Brezilya'da aile arasında sade bir nikah yapacak olan Jessica May ve Hüseyin Kara, Türkiye'de düğün yapmayacaklarını dile getirerek, Karaköy'de arkadaşlarıyla küçük bir kutlama planladıklarını söyledi.

JESSİCA MAY KİMDİR?

Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumayı ve ata binmeyi seven Jessica, Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazandı ancak kariyerine model olarak devam etmek istediği için eğitim hayatına ara verdi.

15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın en büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak. Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır.

'YENİ GELİN'DE ROL ALIYOR

Türkiye'de 'Yeni gelin' dizisinde 'Bella' karekterine can veren Jessica May, sıcak kanlı sevecen tavırlarıyla kısa sürede milyonların sevgisini kazandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal