İzmir’de kozmetik mağazasında yangın: Patlamalar duyuldu

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan bir kozmetik mağazasının depo bölümünde yangın meydana geldi. Yangın sırasında depoda mahsur kalanların olduğu öğrenilirken ekiplerin alevleri söndürme çalışması devam ediyor. Yangının çıktığı depoya yakın bir iş yerinde çalışan Hasan Kızgın isimli vatandaşlar, depoda iki kişinin olduğunu, bir kişinin ise cansız bedeninin çıkarıldığını ve olay yerinde patlama meydana geldiğini belirtti.

25.02.2023-14:57 - (Son Güncelleme: 25.02.2023-15:47)

Yangın saat 11.00 sularında Yenişehir Gıda Çarşısında yer ala bir kozmetik mağazasının deposunda meydana geldi. Alevlerin yükseldiğini gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne arayarak bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alırken itfaiye ekipleri yangını söndürmek için müdahalede bulundu. Kısa bir sürede tüm depoyu saran alevler içeride mahsur kalanların olduğu öğrenildi.

Patlama meydana geldi

"Patlamaları duyduk"

Yangının başladığı depoya yakın bir iş yerinde çalışan Hasan Kızgın adlı vatandaş ise yaşanan o anları anlattı. Kızgın"Çok üzüntülüyüz. Yangının çıktığını duyar duymaz buraya koşturduk. Ben de buraya yakın bir iş yerinde çalışıyorum. İçeride iki kişinin mahsur kaldığını öğrendik maalesef. Bir kişinin cenazesini çıkardıklarını gördüm. İnşallah daha kötü haberler almayız. Patlama oldu bir de kozmetik mağazası olduğundan alevlerin sönmesi zor oluyor. Yüksek gürültülerle patlamaları duyduk" ifadelerini kullandı.

İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürerken mahsur kalanların çıkarılması için çalışmalar sürüyor.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal