İYİ Partili İsimden Sağlık Çalışanına Tehdit! 'O Arkadaşın İsmini Alın'

İstanbul’da bir hastaneye giden İYİ Parti'li Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu ile sağlık çalışanı arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Ofluoğlu, sağlık görevlisine tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

04.12.2021-12:35 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-17:55)

İstanbul’da bir hastaneye giden İYİ Parti'li Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu ile sağlık çalışanı arasında tartışma çıktı. Ofluoğlu, bilinmeyen bir nedenle çıkardığı olayda sağlık görevlisine tehditler savurdu. O anlar bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedildi. 

İYİ Parti'li Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, İstanbul Üsküdar’da bulunan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne annesi ile birlikte gitti. Ofluoğlu, gittiği hastanede bilinmeyen bir nedenle olay çıkardı. 

Hasan Ofluoğlu, çıkardığı olay sonrasında hastanede çalışan sağlık görevlisine yönelik tehditlerde bulundu. Bunun üzerine sağlık çalışanı, hastane çalışanlara yönelik şiddeti önlemeyi amaçlayan acil durumlar için yapılan ‘beyaz kod’ vereceğini dile getirdi. 

SAĞLIK ÇALIŞANINI TEHDİT ETTİ

Hastanede çıkardığı olayda sağlık çalışanın tehditler savuran İYİ Parti'li Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, Ben sana sorarım o beyaz kodu. Beni dinliyor musun? Sen kiminle konuştuğunun farkından mısın? Ben kimim lan? Sorarım sana o beyaz kodu. Ondan sonra yalvarırsın iş yerine geri dönmek için.’ ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞIN İSMİNİ ALIN

Bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile çektiği görüntülerde, sağlık çalışanına sesini yükselttiği ve tehditler savurduğu görülen Ofluoğlu, ‘Arkadaşın ismini cismini alın bana’ dedi. 

İstanbul’da bir hastaneye giden İYİ Parti'li Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu ile sağlık çalışanı arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma da sağlık görevlisine tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal