İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Lütfü Türkkan Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Lütfü Türkkan'ın terbiyesiz davranışı hakkında yorumlarda bulundu.

09.11.2021-10:06 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-11:27)

Son dakika gelen bilgilere göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Lütfü Türkkan hakkında açıklamalarda bulundu. Şehit ailesine küfür eden Lütfü Türkkan hakkında şu sözleri söyledi; "Bu olayı tasvip etmemiz mümkün değil. Vatandaşla diyaloglarınızda soğukkanlılığınızı koruyun, öfkenize mağlup olmayın Gündemi değiştirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bizi sahadan çekmek istiyorlar."

GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Meral Akşener, olayın gündem değiştirme hareketi olduğunu vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti;  ''Bu olayı tasvip etmemiz mümkün değil. Vatandaşla diyaloglarınızda soğukkanlılığınızı koruyun, öfkenize mağlup olmayın. Gündemi değiştirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bizi sahadan çekmek istiyorlar. Vatandaşın gündemini konuşmaya devam edeceğiz. Geçen hafta bu durumu hatırlatmış ve uyarmıştım. Milletimizin ayağına gitmemizden, memleketi dolaşmamızdan, vatandaşımıza kulak vermemizden rahatsızlar. Bunu iktidarları için en büyük tehlike olarak görüyorlar. Her tür çirkinliği, kötülüğü yapacaklar. Nitekim, geçtiğimiz cuma talihsiz bir olay yaşadık. Cuma akşamından bu olay üzerinde tepiniyorlar. Lütfü Bey bir hata yaptı. Karşısındaki genel başkanına ağza alınmayacak küfürleri etmiş ahlaksız bir adam da olsa sinirlerine hakim olması gerekirdi. Siyasi deneyimi ve konumu bunu gerektirirdi. Sinirlerine yenik düştü."


NELER YAŞANMIŞTI?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan şehit yakınına küfür etmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bingöl gezisi sırasında esnafı ziyaret edip vatandaşlar bir araya gelmişti. Geçtiğimiz günlerde "Burası Kürdistan" ve "Sayın Öcalan" gibi skandallara imza atan Meral Akşener Bingöl'de bir skandala daha imza atmıştı. Meral Akşener'in ziyareti sırasında HDP ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Lütfü Türkkan'a bir şehit yakını tepki göstermişti. Lütfü Türkkan ise çok terbiyesizce bir yanıt vererek şu sözleri söylemişti;  "Senin bacını s..."

İYİ PARTİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN NE DEDİ?

Meral Akşener'in esnaf ziyareti sırasında İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişkilerde olduğunu ve bundan rahatsız olduğunu dile getiren şehit yakını, Lütfü Türkkan'a bu düşüncesini söyledi. Bir süre şehit yakınını dinleyen Lütfü Türkkan daha sonra şu terbiyesiz sözleri söyledi;  "Senin bacını s..." 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GEREKEN NEYSE YAPACAĞIZ

Şehidin ağabeyi ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailesine destek mesajları verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon görüşmesinde şu sözlere yer verdi; "Ahmet Bey öncelikle ben bu namus fukarası adama her yerde gerekeni söyledim. Bugün Boşnak dernekleriyle bir toplantım vardı. Orada da yine bütün o derneklerin başkanlarına söyledim. Tabi arkadaşlarım da gerekenleri söylüyorlar. Ancak çarşamba günü benim grup toplantım var. Orada zaten tepeden tırnağa bunlara ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim şehitlerimize, şehitlerimizin bacılarına bunlar en ufak bir hakarette bulunamazlar, bunların alnını karışlarız. Gereken de ne ise bunlara zaten sonuna kadar yapacağız. Bundan geri adım atmamız mümkün değil. Bu adamın bu parlamentonun içerisinde yeri olamaz" 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal