İstanbul'u Fırtına Vurdu! Sahil Kırmızıya Büründü

İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkili olan fırtına ve dalga sonrası Caddebostan Sahili yine kırmızıya boyandı. Dev dalgaların getirdiği kırmızı renkli yosunları temizlemek için İBB ekipleri çalışma başlattı.

11.12.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-18:23) İstanbul'u Fırtına Vurdu! Sahil Kırmızıya Büründü

İstanbul’da dün akşam saatlerinde fırtına ve yağmur etkili oldu. Rüzgarlı havanın denizde dev dalgalar oluşması sonucunda sahil yine kırmızı yosunlarla kaplandı. 


SAHİL KIRMIZIYA BÜRÜNDÜ

Şiddetli fırtına, sahile vuran dev dalgaların getirdiği kırmızı renkli yosunların Caddebostan Sahili’nde kayalık ve yürüyüş yolunu kapladığı görüldü. 

İBB TEMİZLEME ÇALIŞMALARI BAŞLATTI

Sahil kenarını kırmızı renge bürüyen yosunları temizlemek için İstanbul Büyükşehir Belediye Ekipleri, sabah saatlerinden itibaren çalışmaya başladığı belirtildi. 


Caddebostan sahilinde sabah saatlerinde yürüyüş yapan Emine Kaysel, yol üzerinde bulunan yosunlarla ilgili şu ifadeleri kullandı; ‘Yürüyüş yollarındaki yosunları ilk defa gördüm. Geçen fırtınada vardı. Sabah saatlerinden itibaren belediye ekipleri de sahil kısımlardaki yosunları temizlemeye çalışıyorlar. Sahil boyunca çok kırmızı yosun var’ 

Sahilde spor yapan başka bir kişi de ‘Marmara Denizi kusuyor diye düşünüyorum. Sonuçta bunlar da bir canlıydı. Ölmüşler ve denizin dibine çökmüşler. Bu haliyle birlikte sahil kısımlarında birikiyor. Sahil boyunca çok kırmızı yosun var ama bu bölgede daha çok gözüküyor’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal