İstanbul'da yollar neden trafiğe kapalı? 15 Mayıs 2022 Pazar

İstanbul’da 15 Mayıs 2022 Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada İstanbul'u Koşuyorum etkinliği nedeniyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağı duyuruldu. Peki, İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İstanbul’da yollar neden trafiğe kapatılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı…

14.05.2022-23:29 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-10:06) İstanbul'da yollar neden trafiğe kapalı? 15 Mayıs 2022 Pazar

İstanbul Valiliği resmi sitesi üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda, bugün İstanbul’da bazı yolların trafiğe kapalı olacağı açıklaması yapıldı. Düzenlenecek olan etkinlikler nedeniyle 15 Mayıs 2022 Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacağı haberi üzerine vatandaşlar hangi yolların kapalı olacağını araştırmaya başladı. Peki, İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İstanbul’da yollar neden trafiğe kapatılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı…

İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı olacak?

İstanbul’da düzenlenen "İstanbul'u Koşuyorum" etkinliği Anadolu etabı kapsamında bugün 06.00-11.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Yapılan açıklama sonrasında bugün hangi yolların kapalı olacağı merak edilmeye başladı. 15 Mayıs Cumartesi günü trafiğe kapalı olacak olan yollar şu şekildedir:

Üsküdar Harem Sahil Yolu ve bu güzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar, Hakimiyeti Milliye Caddesi (Sahil Yolu ile Selmani Pak Caddesi arasında kalan kısım) ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar, Paşalimanı Caddesi ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar, Kuzguncuk Çarşı Caddesi ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar, Abdullah Ağa Caddesi (Kuzguncuk Çarşı Caddesi ile Kuzguncuk Tünel Çıkışı arasında kalan kısım) ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar trafiğe kapalı olacak.

Kapatılan yollar sebebiyle vatandaşların mağdur olmaması için açılan alternatif güzergahlarda bulunmaktadır. Belirlenen alternatif yollar şu şekildedir:

Selimiye İskele Caddesi, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi, Gümüşyolu Caddesi, D-100 kara yolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Halk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Dr. Fahri Atabey Caddesi vatandaşlar tarafından ulaşıma açık olacaktır.

İstanbul'da trafiğe kapalı olacak yollar hangileri

İstanbul’da yollar neden trafiğe kapatılıyor?

İstanbul’da düzenlenen "İstanbul'u Koşuyorum" etkinliği ve "Emeklilikte Yaşa Takılanlar" mitingi olması nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Maltepe Etkinlik Alanı'nda 15 Mayıs Cumartesi düzenlenecek olan miting için kapatılan yollar ve güzergahlar valilik tarafından paylaşıldı. Saat 08.00’dan itibaren kapalı olacak olan yollar şu şekildedir:

Turgut Özal Bulvarı (Maltepe Sahil Yolu), (Büyükyalı Köprüsü ile Piri Reis Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar vatandaşların ulaşımına kapatılacak.

Miting nedeniyle kapalı olan yollara alternatif olarak açık olacak yollar ise şu şekildedir:

Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ve D-100 bugün ulaşıma açık olacak.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal