İstanbul’da 15 Mayıs günü trafiğe çıkacaklar dikkat! Valilikten son dakika açıklaması

İstanbul'u Koşuyorum etkinliği kapsamında 15 Mayıs Pazar günü kent genelinde bazı yolların trafiğe kapalı olacağı duyuruldu. Duyuru İstanbul Valiliği tarafında yapılırken, duyuruda sürücüler için alternatif yollar da açıklandı.

14.05.2022-23:20 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-23:21) İstanbul’da 15 Mayıs günü trafiğe çıkacaklar dikkat! Valilikten son dakika açıklaması

İstanbul Valiliği tarafından yapılan bir açıklamada 15 Mayıs 2022 Pazar günü 'İstanbul’u Koşuyorum' adı altında düzenlenecek olan etkinlik nedeniyle bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılacağı bildirildi. Yapılan duyuruda hangi yolların trafiğe kapalı olacağı bildirilirken, sürücüler için alternatif güzergahlar da aktarıldı.

15 Mayıs Pazar günü 'İstanbul'u Koşuyorum' adı altında düzenlenen etkinliğin Anadolu etabı gerçekleştirilecek. Etkinlik nedeniyle 06.00 ile 11.00 saatleri arasında İstanbul'da bazı yolların kapalı olacağını bildiren İstanbul Valiliği sürücülerin yola çıkmadan önce mutlaka alternatif yolları kontrol etmelerini tavsiye etti.

İstanbul’da 15 Mayıs günü trafiğe kapalı olan yollar

Valilik kanalında yapılan yazılı açıklamada 15 Mayıs Pazar günü, Üsküdar’da “İstanbul’u Koşuyorum” etkinliği düzenleneceğini ve aynı zamanda Maltepe’dede “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” mitinginin yapılacağı bildirildi. Her iki etkinlik nedeniyle bazı yolların geçici bir süre trafiğe kapatılacağını duyuran Valilik, kapalı olacak olan yolları ve alternatif güzergahları liste halinde açıkladı.

İstanbul'u Koşuyorum etkinliğinde 06.00-11.00 arası trafiğe kaplı olacak olan yollar:

Üsküdar Harem Sahil Yolu ve bu güzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar, Hakimiyeti Milliye Caddesi (Sahil Yolu ile Selmani Pak Caddesi arasında kalan kısım) ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar, Paşalimanı Caddesi ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar, Kuzguncuk Çarşı Caddesi ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar, Abdullah Ağa Caddesi (Kuzguncuk Çarşı Caddesi ile Kuzguncuk Tünel Çıkışı arasında kalan kısım) ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar.

Alternatif güzergahlar:

Selimiye İskele Caddesi, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi, Gümüşyolu Caddesi, D-100 kara yolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Halk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Dr. Fahri Atabey Caddesi.

Maltepe’deki mitinginde trafiğe kapalı olacak olan yollar:

Turgut Özal Bulvarı (Maltepe Sahil Yolu), (Büyükyalı Köprüsü ile Piri Reis Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar.

Alternatif güzergahlar:

Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ve D-100.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal