2022 Eurovision finali canlı yayın izle şifresiz

Eurovision finaline saatler kala insanlar merakla Eurovision'u nereden ve saat kaçta izleyebileceklerini araştırıyor. Peki Eurovision saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

14.05.2022-21:30 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-21:30) 2022 Eurovision finali canlı yayın izle şifresiz

Eurovision final heyecanının yaşanmasına saatler kaldı. İnsanlar merakla finalin detaylarını araştırmaya devam ediyor. Peki Eurovision finali saat kaçta yapılacak? Eurovision finali hangi kanaldan yayınlanacak? Eurovision'a bu sene kaç ülke katıldı? Eurovision ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eurovision saat kaçta ve hangi kanalda

Eurovision final heyecanı bu akşam gerçekleşecek. Türkiye saatiyle 22.00'da yapılacak final Youtube platformundan https://www.youtube.com/watch?v=VhyLh5sGRRI adresinden canlı olarak izlenebilecek.

Eurovision kaç ülke katıldı

Bu yıl 17 adet ülke yarı finalden finale, 18 ülke ise ikinci yarı finalle finale katılmış oldu. Büyük Beşler olarak anılan İtalya, İspanya, Fransa, Almanya ve İngiltere doğrudan finale gittiği için yarı finalde yarışmayan ülkelerden. Eurovision'un ilk yarı finalinde finale kalan ülkeler şu şekilde; Norveç, Ermenistan, Ukrayna, İzlanda, Yunanistan, Portekiz, İsviçre, Hollanda, Moldova, Litvanya. İkinci yarı finalden ise finale giden ülkeler şu şekilde; Azerbaycan, Çekya, Belçika, Avustralya, Finlandiya, Polonya, Estonya, Sırbistan, İsveç, Romanya. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal