İstanbul’da Pitbull Dehşeti: Tedbirsiz Gezdirilen Köpek 3 Vatandaşı Yaraladı!

Beyoğlu’nda tasmasız gezdirilen köpek, sokakta yürüyen vatandaşlara saldırdı. Olay anı güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansırken köpek sahibi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

17.02.2022-12:04 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-16:06)

İstanbul Beyoğlu Tophane’de meydana gelen olaya ilişkin elde edinilen bilgilere göre, pitbull cinsi bir köpek tasmasız şekilde dışarı çıkartıldı. Sokakta bir süre tasmasız şekilde ilerleyen köpeği gören vatandaşlar, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için sahibinin yanına giderek uyardı. Bunun üzerine köpek kaldırımda yürüyen vatandaşlardan birine saldırdı. Köpeğin saldırısına elindeki sopayla karşılık veren vatandaşın dengesini kaybedip yere düşmesi üzerine köpek kolunu ve bacağını ısırdı. Duruma müdahale eden diğer 2 vatandaşı da yaralayan köpek, dakikalar süren mücadelelerin ardından yaralılar köpekten kurtarıldı. 

Beyoğlu sokaklarında tasmasız şekilde gezdirilen köpek, sahibini uyaran vatandaşlara saldırdı. Dakikalar süren boğuşmanın ardından yararlılar pitbull cinsi köpeğin ağzından zor kurtarıldı. Olayın ardından yaralılar hastaneye kaldırılırken köpek sahibi ise ekipler tarafından gözaltına alındı. Dehşet anları çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 


POLİS PİTBULL SAHİBİNİ YAKALADI

Pitbull cinsi köpeğin sokakta 3 vatandaşı kolundan ve bacağından yaralamasının ardından köpek ve sahibi olay yerinden koşarak uzaklaştı. Dehşet anları çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Yaralılar için olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler, yaralılara olay yerinde müdahalede bulundu. Tedavilerinin yapılması üzere hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay yerinden kaçan köpeğin sahibi ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

3 KİŞİ YARALANARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Sokakta pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralanan vatandaşlardan biri olan Muzaffer Akçayır, ‘Abi o an rüya gibiydi şokun etkisindeyim. Olay şöyle özetlemek gerekirse pitbull köpeği yoldan geçiyor. Abi bana soruyor bu köpek kimin? Başıboş geziyor. Bilmiyorum derken arkadan sahibi geliyor zincirsiz elinde zinciri sallayarak ben de bir vatandaş olarak uyarmak zorundayım. Haberlerde görüyoruz çocuğu param parça etti. Abicim bu yasak değil mi, dedim. Cevap vermedi bunun ağızlığı nerde, dedim cevap vermedi. En sonunda birkaç cümle söyledikten sonra bir ses duydum. O zinciri çıkarttı. Zaten direk kendimi yerde gördüm. 10 dakika rahat boğuştum. Ayağımı paramparça etti, diye düşündüm. Kafamı yere vurdum. Vücudumun her yerinde onun ısırık izlerini taşıyorum. Kabus gibi bir olay yaşadım. Esnafın vurmalarına rağmen bırakmıyor’ ifadelerine yer verdi. 


10 DAKİKA NET BOĞUŞTUM

Pitbull cinsi köpekle yaklaşık 10 dakika süre boyunca boğuştuğunu kaydeden Akçayır, ‘İnatçı, vurmalarına rağmen beni paramparça edecek hale getirdi ayağımı. Platinli bir ayağım vardı yani ona rağmen korkudan ne diyeceğimi bilemedim, gözyaşlarına boğuldum. Sonra köpeğin sahibi kaçtı. Köpek ortadan kayboldu, çünkü herkesin derdi ben oldum. Beni kurtarma çabası, müdahale etmeye çalışıyorum. Elimi kapabilir diye müdahale edemiyorum. Ayağımı kaptırdım. Allah'tan bir fırsat buldum, kalktım bu sefer sırtımdan yani boğuştum. 10 dakika net boğuştum. Olay böyle. Samimiyetle söyleyebilirim gerçekten ölüm bana o kadar değildi. Çok yakındı. Resmen ensemde Azrail’in nefesini hissediyordum. Oradaki insanlar bana çaba gösterdi. Yani hayatta kalmam için çaba gösterdiler. Zamanla yarıştılar. Daha fazlası olabilirdi, daha kötü şeyler yaşayabilirdim. Ölebilirdim açık ve net. Psikolojik olarak çöküntüdeyim’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal