Bir Pitbull Saldırısı Daha: İstanbul'da Esnafın İş Yerinin Önünde Esnaf Köpeği Ağır Yaralandı!

Sultangazi’de bir iş yeri önünde duran esnaf köpeğine, pitbull cinsi köpek saldırdı. Köpeğini kurtarmak için pitbulla kürekle vurarak tekme atan esnafın yardıma çevredekiler koştu. O anlar iş yerinin güvenlik ve cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

14.02.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-16:42)

Geçen Cuma günü Sultangazi’nin Cebeci Mahallesi'nde bulunan Dökümcüler Sanayii Sitesi'nde meydana gelen olayda, esnaf köpeği pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğradı. İddiaya göre, bölgedeki şantiye çalışanları tarafından beslenen pitbull cinsi köpek ağızlıksız ve tasmasız gezdirilmeye çıkarıldı. Gezen pitbull cinsi köpek, kısa bir süre sonra iş yeri önünde bekleyen esnaf köpeğine saldırdı. Duruma müdahale etmeye çalışan köpek sahibinin yardımına çevredekiler koştu. Esnafın pitbull köpeğini uzaklaştırmak için elindeki sopa ve kürekle vursa da, esnaf köpeği ağır yara aldı. 

ESNAF ÖNÜNDE DURAN KÖPEĞE SALDIRDI

İstanbul Sultangazi’de bir iş yeri önünde duran esnaf köpeğine, pitbull cinsi köpek saldırdı. Köpeğini kurtarmak için pitbulla kürekle vurarak tekme atan esnafın yardıma çevredekiler yetişti. 


PİTBULL CİNSİ KÖPEK BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ

Esnafın yardımına koşan çevredekilerden biri pitbullu ayaklarından tutarken, diğeri ise baş kısmına sopa ve tekmelerle vurdu. Esnafların uzun uğraşları sonucu pitbull cinsi köpek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Sultangazi Belediyesi ekipleri, esnaf köpeğine saldıran ve ağızlıksız gezdirilen pitbull cinsi köpeği barınağa götürdü. Saldırıda yaralanan esnaf köpeği ise en yakın veteriner hekime gösterildi. Saldırıda ağır yaralanan köpeğin ameliyata alındığı, sol ön bacağının kırıldığı ve çenesinde de yara aldığı belirtildi. Pitbull cinsi köpeğin saldırı anları iş yeri ve cep telefonları kamerasına saniye saniye yansıdı. 

KAYITSIZ OLAN KÖPEĞİ AĞIZLIKSIZ VE TASMASIZ SALMIŞLAR

Pitbull köpeğinin esnaf köpeğine saldırı anını anlatan esnaf Mustafa Kendiroğlu, ‘Burada komşumuzun Pitbull'u var. Köpeğin kaydı yok. Olay günü tasmasız ve ağızlıksız bir şekilde salınmış. Bu köpek bağlıydı. Sahipleri tarafından gezsin diye salınmış. Bu sırada bizim köpeğimize saldırdı. Biz kendi köpeğimizi pitbulldan zor kurtardık. Biz ayırmak için çok mücadele ettik. Hatta o kadar vurdu ki hayvana, bir insanı kapmış olsaydı parçalardı. Bu tip köpeklerin bu şekilde sağlanması tehlikeli. Durumu belediye ilettik. Belediye ekipleri gelip pitbullu aldı. Bizim köpeğimiz de şu an veterinerliğe götürülerek, ameliyata alındı. Şu anda köpeğimizin sol ön bacağı kırık ve çenesinden yaralı’ ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal