İstanbul’da ortalık karıştı! Küçükçekmece’de gençler arasında çıkan kavga bir anda büyüdü

İstanbul Küçükçekmece'de gerçekleşen kavgada aileler işin içine girince olay büyüdü. Gençlerin kavgasına ailelerde katılınca ortalık savaş alanına döndü.

17.07.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-09:22) İstanbul’da ortalık karıştı! Küçükçekmece’de gençler arasında çıkan kavga bir anda büyüdü

İstanbul Küçükçekmece'de dün gerçekleşen kavga sırasında gençler bir biriyle tartışırken olayın içine ailelerde karıştı. Olaya ailelerinde karışmasıyla olay bir anda alevlendi. Eline sopa alan kadın oğluyla  kavga eden genci kovaladı. 

Küçükçekmece'de ortalık karıştı

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde dün gece saatlerinde gerçekleşen olay  bir anda büyüdü. Alınan bilgilere göre iki genç arasında bir tartışma yaşandı. Kavga bir anda büyürken şahıslardan biri ailesine haber verdi. Olaya ailelerin de dahil olmasıyla kavga bir anda büyüdü. Elinde sopa olan kadın oğluyla  kavga eden genci kovalayarak dövdü. 

Gerçekleşen olay sonrasında çevredekiler  ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri şahısları ayırarak olayı yatıştırmaya çalıştı. Polis ekiplerinin müdahalesine rağmen şahıslardan biri zorluk çıkarmaya devam etti. Bunun üzerine polis ekipleri şahsı zorla yere yatırarak kelepçeledi. Şahsın gözaltına alındığı anlar çevredekiler tarafından kayıt altına alındı. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal