İstanbul'da levyeli soygun! 80 bin liralık sigaraları ekmek sepetine doldurup kaçtılar: O anlar kameralara yansıdı

Ataşehir’de 3 şüpheli, alarmını etkisiz hale getirerek kapısını levye ile açtıkları markete girdi. Kısa süre içerisinde toplamda 80 bin lira değerindeki sigaraları araca yükleyerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

07.06.2022-10:09 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-10:39)

Bu olay, geçtiğimiz gün Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi'nde saat 06.45 civarlarında bir markette gerçekleşti. Gelen iddia doğrultusunda, dükkan önüne araçla gelen 3 şüpheli önce marketin güvenlik alarmını etkisiz hale getirdi. Sonrasında yanında getirdikleri levye ile dükkan kapısını açtı. 


80 bin lira değerindeki sigaraları çaldılar

Kısa sürede market içerisinde bulunan toplamda 80 bin lira değerindeki sigaraları çalan şüpheliler, olay yerine geldikleri araca binerek hızlı bir şekilde olay yerinden kaçtılar. O anlar ise bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. 


'Çaldıkları sigaraları araca taşıyıp uzaklaşıyorlar'

Ekmek sepetinin içerisine bütün sigara paketlerini dolduruklarını belirten Furkan Özabay, 'Şüpheli şahıslar araçla dükkanın önüne geliyorlar. Alarm sistemini kırdıktan sonra levye ile dükkan kapısını açıyorlar. İçeri giren 3 kişi ekmek sepetinin içerisine stanttaki bütün sigaraları dolduruyor. Çaldıkları sigaraları araca taşıyıp uzaklaşıyorlar. Toplamda 80 bin liralık bir zararımız var. Biz şikayetçi olduk. Başkalarının canı yanmasın' şeklinde açıklamalarda bulundu.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal