Eskişehir'de akılalmaz hırsızlık olayı yaşandı! Sırra kadem bastı!

Eskişehir'de dün sabah saatlerinde bir tesisatçı dükkanında hırsızlık olayı yaşandı. Yaşanan olay kimliği belirsiz şahıs tarafından gerçekleştirildi.

02.06.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-16:32)

Eskişehir'de dün sabah saatlerinde bir tesisatçı dükkanında hırsızlık olayı yaşandı. Yaşanan olay kimliği belirsiz şahıs tarafından gerçekleştirildi. Dükkan sahibi birkaç dakikalığına tuvalete gidince kimliği belirlenmeyen bir şahıs bunu fırsat bilerek dükkanın içine girdi. Masanın üzerinde bulunan el aletlerini ve bilgisayarı alan hırsız olay yerinden hemen uzaklaştı.

Sırra kadem bastı

Eskişehir’de İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak'ta yaşanan hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs, iddialara göre 300 metre uzakta bulunan bir bisikleti çalarak adeta sırra kadem bastı. Dükkanın sahibi olay yerine döndüğünde masanın üzerinde bilgisayarını göremeyince arkadaşlarının şaka yaptığını düşündü. Güvenlik kameralarını izlediğinde polis ekiplerine haber verdi.

Sırra kadem bastı

"Önce şaka yaptıklarını düşündüm"

Yaşanan olay ile ilgili dükkan sahibi açıklamalarda bulundu. İsmail Arıkan açıklamalarında “Sabah saat 10.00 civarı iş yerime geldim. Dükkânımın kapısı açıktı, içeride arka tarafta bulunan lavaboya gittim. Lavaboya gidip geldiğimde masanın üzerinde bilgisayarımın olmadığını fark ettim. İlk önce arkadaşlarımın şaka yaptığını düşündüm. Masanın üzeri dağılmıştı. Güvenlik kameralarına baktığımda bir şahsın bilgisayarımı alıp montunun içine sokarak götürdüğünü gördüm. Bir de masanın üzerinde kargaburnu ve pense vardı, onu da almış. Sonrasında polisler geldi, emniyette bu şahsın 300 metre kadar ileride başka birinin de bisikletini çaldığını öğrendim.” ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal