Filmleri aratmayan hırsızlık! Önce motoru çalındı sonra taksi çaldı

Adana'da bıçak zoruyla motorunun çalındığını ileri süren kişi, motosikletini çalan kişilerden kaçmak için taksi çaldı. İşte haberin detayları...

20.05.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-09:25)

Adana’da resmen akılalmaz bir olay meydana geldi. Bıçak zoruyla motorunun çalındığını ileri süren şahıs, motosikletini çalan kişilerden kaçmak için ticari taksi çaldı. Çalmış olduğu ticari taksiyle birlikte polislerden kaçan şahıs bir apartmanın duvarına çarpınca kıs kıvrak yakalandı. Gelen iddialara yönelik, Erhan Z.'ye karşı iki kişi bıçak çekerek motosikletini çaldı. Ardından şüpheli iki kişi bıçakla Erhan Z.'yi kovalamaya başladı. Olayın üzerine Erhan Z., bir ticari taksiyi çalıp hızla kaçmaya başladı. Durumun üzerine taksinin sürücüsü durumu polise ihbar etti. Polis ekiplerinin ticari taksiyi görmesi üzerine hemen peşine düştü. Polislerden kaçmaya devam eden Erhan Z., bir apartmanın duvarına çarpınca kıs kıvrak yakalandı. 

Gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü 

Gazetecilerin kendisine yöneltilen sorularını yanıtlayan Erhan Z., ”Motorumu çaldılar, motorumu 2 şahıs çaldı. Canımı kurtarmak için arabayı çaldım.” diye söyledi. Vücudunun çeşitli bölgelerinde darp yarası mevcut olan Erhan Z., hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Erhan Z. polis merkezine doğru götürüldü.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal