İstanbul'da korkunç kaza! 1 ölü, 2 yaralı

Korkunç kaza İstanbul Tuzla'da meydana geldi. Emniyet şeridinde park halindeki otobüse arkadan çarpan otomobildeki kadın öldü, eşi ve çocuğu ise yaralandı.

14.05.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-17:27) İstanbul'da korkunç kaza! 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul’un Tuzla ilçesinde korkunç kaza yaşandı. Emniyet şeridinde bulunan park halindeki otobüse arkadan çarpan araç hurdaya döndü. Kazada çarpan aracın içende ki kadın yaşamını yitirirken eşi ve çocuğu ise yaralandı.

Park halinde duran otobüse arkadan çarptı

Yaşanan korkunç kaza Kuzey Marmara Otoyolu’nda İstanbul yönüne doğru hareket eden Hasan Kandemir'in kullandığı otomobil, emniyet şeridinde park halinde duran otobüse arkadan çarptı. Korkunç kazanın ardından yaralanan çarpan otomobilin sürücüsü Hasan Kandemir ile oğlu Hüseyin Kandemir, sağlık ekiplerince ilk müdahale gerçekleştikten sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldılar.

Korkunç Kaza

Olay yeri incelemenin ardından…

Korkunç kazananın yaşandığı otomobilde sıkışan Kader Kandemir, itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sıkıştığı yerden çıkarılan Kader Kandemir’in yaşamını yitirdiği bildirildi. Kandemir’in cansız bedeni olay yeri incelemenin ardından Tuzla Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Başka yolcu otobüsüne taşındı

Yaşanan kaza sonrası otobüsteki yolcular olay mahalline gelen başka yolcu otobüsüne taşındı. Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul yönündeki trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal