Malatya'da korkunç kaza: 2'si bebek 3 kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı!

Malatya’da şoförün kontrolü kaybettiği araç takla attı ve ters bir şekilde kaldı. Söz konusu kazada 3 kişi yaşamını yitirirken 3 kişi de yaralandı.

14.05.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-11:40) Malatya'da korkunç kaza: 2'si bebek 3 kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı!

Malatya’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği hafif ticari otomobil takla attıktan sonra ters döndü. Dehşet kazada 3 kişi hayata gözlerini yumarken, araçtaki diğer 3 kişi ise yaralandı.

Kontrolden çıkan araç karşı şeride geçti

Kaza, sabah saat 05.30 civarında Malatya-Elazığ D-300 Karayolu Bent Mahallesi konumunda oldu. Alınan bilgiler doğrultusunda, Elazığ yönüne doğru devam eden Şehmus Er’in (29) sürücüsü olduğu 14 ABM 338 plakalı Fiat marka otomobil, şoförünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen otomobil ardından takla atarak ters bir şekilde kaldı.

Malatya'da korkunç kaza: 2'si bebek 3 kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı!

Yaşanan korkunç kazada araç sürücüsü ile beraber Enbiya Er (1) ve Zeynep Tuaç (1) olay yerinde yaşamını yitirirken, Günay Er (20), Erdal Tuaç (39), Melekşah Tuaç (38) kazadan yaralanarak kurtuldular. Yaralılar tedavi edilmek üzereTurgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, yaşamını yitirenler ise Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı ve söz konusu kazayla alakalı inceleme yürütülmeye başlandı.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal