İstanbul'da Dev Operasyon! Afganistan Ve Pakistan Uyruklu 709 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İstanbul’da kaçak göçmenlere ilişkin dev operasyon yapıldı. Birçoğu Afganistan ve Pakistan uyruklu 709 düzensiz göçmenin yakalandığı açıklandı.

27.07.2021-12:39 - (Son Güncelleme: 27.07.2021-12:39) İstanbul'da Dev Operasyon! Afganistan Ve Pakistan Uyruklu 709 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Kaçak göçmenlere yönelik büyük bir operasyon meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yurda illegal şekilde yollarla girdikleri tespit edilen kaçak göçmenler ile ilgili detaylı bir şekilde çalışma gerçekleştiren İstanbul Emniyeti, 15 ila 25 Temmuz tarihleri içinde yabancı uyruklu göçmenlere dair yeni bir çalışma gerçekleştirdi. 

İSTANBUL GENELİNDE 11 İLÇEDE UYGULAMA YAPILDI 

Bununla beraber Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul genelinde tam 11 ilçede Kurban Bayramı emniyet önlemleri doğrultusunda gerçekleşen uygulamalara İlçe Emniyet Müdürlükleri ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de destekte bulundu. 

TOPLAM 709 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Diğer yandan düzensiz kaçak göçmen uygulamalarında Maltepe ve Bakırköy ilçelerinin sahil kesiminde yurda kaçak yollar ile girdikleri tespit edilen ve yasal oturma izni olmayan 214'ü Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 709 düzensiz göçmen yakalandı. Ekipler tarafından yakalanan söz konusu kaçak göçmenlerin, haklarında gerçekleşen idari işlemleri sonrası İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildikleri bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal