İstanbul'da bir taksici hem fazla para istedi hem de müşteri itiraz edince yumrukla saldırdı!

İstanbul Esenyurt'ta dün meydana gelen olayda iddialara göre evine taksi çağıran bir kadın, aracın taksimetreyi duraktan çıkarken açtığını gördü. Yapılan bu harekete tepki gösteren kadın yolcu ile şoför arasında sözlü tartışma çıktı.

15.06.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-14:54)

Esenyurt'ta duraktan çıktığı anda taksimetreyi açtığı iddia edilen şoför, bununla da yetinmeyip göstergede yazan fiyatın fazlasını istedi. Kadının olaya tepki göstermesi üzerine ise yolcusuna yumruk atarak karşılık veren şoförün o anları cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kadını indirmek yerine yumruk attı

İstanbul Esenyurt'ta dün meydana gelen olayda iddialara göre evine taksi çağıran bir kadın, aracın taksimetreyi duraktan çıkarken açtığını gördü. Yapılan bu harekete tepki gösteren kadın yolcu ile şoför arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışmayla da yetinmeyen taksici, yolculuğun bitiminde taksimetre göstergesinde yazan fiyatın üstünde bir ücret istedi. Bunun üzerine sinirlenen kadın ücreti ödemeyi reddederek araçtan inmek istedi. Taksici, kadını indirmek yerine yumruk attı. Yaşanan o anlar ise yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal