Önce doktoru darp etti, sonra hastanede tedavi oldu! Çalışanlar protesto etti

Muğla'da 14 Mart Tıp Bayramı'nda gittiği hastanede doktora saldıran ve daha sonra da aynı hastanede tedavi olan uzman çavuş hastaneden taburcu edilirken sağlık çalışanları tarafından protesto edildi. Sağlık çalışanlarının 'Sen şiddet, darp, hakaret ettin. Biz seni tedavi ettik, taburcu ediyoruz' sloganları söyleyip, alkış tutulurken taburcu olan uzman çavuş, gözaltına alındıktan bir süre sonra rahatsızlanması üzerine yeniden hastaneye kaldırıldı.

16.03.2022-17:37 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:37) Önce doktoru darp etti, sonra hastanede tedavi oldu! Çalışanlar protesto etti

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Pazartesi günü doktoru darp eden uzman çavuş, tedavi olduğu hastaneden sağlık çalışanlarının protestosuyla birlikte taburcu oldu. Sağlık çalışanlarının "Sen şiddet, darp, hakaret ettin. Biz seni tedavi ettik, taburcu ediyoruz" sloganları eşliğinde hastaneden ayrılan uzman çavuş, daha sonra tekrar hastalanması sebebiyle yeniden hastaneye kaldırıldı.

Sağlık çalışanlarına şiddet bitmiyor

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan uzman çavuş A.A., 14 Mart saat 23.00 sularında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne getirildi. A.A., burada yapılan müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. A.A., kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştıktan sonra doktoru darp etti. Darp edilen doktorun vücudunda bazı kızarıklıklar meydana geldi. Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği olayın ardından apandisit teşhisi koyulan A.A., hastanede ameliyat edildi.

Sağlık çalışanlarına şiddet bitmiyor

Darp raporu alarak söz konusu hastadan şikayetçi olan Doktor Tarımer, "Hasta, apandisit şüphesi ile Yatağan Devlet Hastanesi'nden sevk edildi. Ultrason çektirmek istediğini söyledi. Kendisine kan tahlili ve diğer tetkiklerin yapılmadan mümkün olmadığını anlattım. Evrakını alarak acil servisten ayrılmak istedi. Arkasından giderek çıkış yapmasına izin vermedim. Sinirlenerek beni itip, boğazımı sıktı." şeklinde konuştu.

Protestolar eşliğinde taburcu edildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olup tedavi edilen A.A. genel cerrahi servisinden taburcu edilirken hastane çalışanlarının, “Sen şiddet, darp, hakaret ettin. Biz seni tedavi ettik, taburcu ediyoruz!” sloganlarıyla protestosuna maruz kaldı. Ekip aracına bindirilen A.A., ifadesi için Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürüldü.

Tekrardan hastaneye geldi

Gözaltına alınan uzman çavuş A.A., polis merkezinde tekrardan hastalandı. İfadesi dahi alınamayan A.A., apandisit operasyonu olduğu bölgede şiddetli ağrı sebebiyle polis ekipleri tarafından Menteşe İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Şüphelinin hastanedeki tedavisinin devam ettiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal