Antalya'da çocukların kavgasına aileler dahil oldu: Sokak ortasında öldüresiye darp edildiler!

Antalya’da önce çocukların kavgasıyla başlayan olaya aileler de dahil olunca işler büyüdü. Cadde ortasında öldüresiye dövülen insanlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

10.05.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-17:18)

Antalya’da parkta kavga eden çocukların kavgası ailelerin de olaya girmesiyle beraber büyüdü. Kavgada gruplardan birisi, karşı grupta yer alan iki kişiyi yol ortasında adeta öldüresi dövdü. Kafalarına çokça darbe alan çocukların yakınları ayakta duramayacak seviyeye gelirken, olay yerine çağrılan ambulansla beraber tedavi altına alınmak için hastaneye götürülürken, 2 şüpheli de emniyet ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü.

Motosikletle kaçanları yakaladılar

Olay, Antalya’ya bağlı Muratpaşa ilçesi Köroğlu Bulvarı üzerinde saat 13.00 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir parkta çocuklar kavgaya tutuştu. Daha sonrasında söz konusu kavgaya aileler de dahil oldu ve olay büyümeye başladı. Aile üyelerinden Hüseyin K. ile Fuat D., olay yerinden motosiklet ile uzaklaşırken peşlerine yanındaki yeğenleriyle beraber takılan Deniz A. ise kaçan motosikletlileri bulvar üzerinde tuttu. Deniz A., yanında bulunan arkadaşıyla beraber Hüseyin K. ve Fuat D.’yi darp etti.

Antalya'da çocukların kavgasına aileler dahil oldu: Sokak ortasında öldüresiye darp edildiler!

Akrabaları uyuma sakın diye uyardı

Yol ortasında ağır darbeler alan yaralı kişiler başlarını tutarak ambulansın olay yerine gelmesini beklediler. Yaralıların yakınlarından biri olan kadın ise yerde yatan kişilerin yanına gelip “sakın uyuma” uyarısında bulundu. Bir zaman sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yararlıları tedavi etmek amacıyla ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı.

Çocukların ifadesini de alan polis ekipleri, Deniz A. ile yanında olan bir kişiyi polis merkezine götürdü.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal