İstanbul Ataşehir'de türkü evinde istek parça kavgası: Sandalye ve masalar havada uçuştu!

İstanbul Ataşehir'de bir müşterinin istek parça talebiyle başlayan tartışmanın ardından çıkan kavgada, türkü evi savaş alanına döndü. Şişe, sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgada, 1 kişi yaralandı. O anlar, bir müşterinin cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

21.03.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-11:01)

İstanbul Ataşehir'de dün akşam gerçekleşen bu olay sosyal medyada viral oldu. Sözlü başlayan tartışma bir anda şişelerin, sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. İstek türküyü beğenmeyen grup, masalarındaki her şeyi sahneye attı. Çıkan kavgada, türkücünün kardeşi Çetin Doğanay bıçakla elinden ağır bir şekilde yaralandı. Türkü evinde müşteriler arasında büyük panik ve korku yaşandı.


O anlar kameraya saniye saniye yansıdı

Kavga ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk gönderildi. Ekipler kavgayı başlatan ve olaya giren kişileri gözaltına aldığını açıkladı. Türkü evinin savaş alanına döndüğü ve 1 kişinin yaralandığı o anlar, cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde yaşanan kavga ve müşterilerin yaşadığı panik görülüyor.

Tutuklandı

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği ise Hacı Ö.'nün sevk edildiği suç maddesinden tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal