Isparta'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Isparta'da okullar tatil mi? Isparta Valiliği son dakika açıklamaları

Türkiye genelinde etkili olacak kar fırtınası uyarılarının ardından Isparta ili için de 28 Mart Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Yarından itibaren geçerli olacak kar yağışı ardından bazı aksamalar olacağı öngörülmekte.

09.03.2022-17:58 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-17:22) Isparta'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Isparta'da okullar tatil mi? Isparta Valiliği son dakika açıklamaları

Karadeniz üzerinden ülkemize gelen sibirya soğuklarından dolayı kuzey kesimler şimdiden etkilenmeye başladı. Kuzey kesimlerin ardından soğuklar iç kesimlerde de etkili olacak. İstanbul valiliği tarafından okulların tatil olmasıyla ilgili açıklamanın ardından ise Isparta ili için durumun ne olacağı da merak ediliyor. 

kar fırtınası

Isparta ilinde 28 Mart tarihinde okullar tatil edilecek mi?

Kar yağışı uyarısının ardından valilikler tarafından gerekli konular ile ilgili açıklamalar yapıldı ancak henüz Isparta Valiliği tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. İlgili konu ile ilgili açıklamanın gelmesinin ardından güncel olarak sizinle paylaşılacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal