İsmail Küçükkaya FOX TV’den ayrıldı mı,neden yok? Çalar Saat İsmail Küçükkaya nerede?

Hafta içi her sabah Fox TV ekranlarında sunduğu Çalar Saat haber programıyla ekranlarda bizler ile buluşan İsmail Küçükkaya, bu sabah Fox TV ekranlarında değildi. Fox TV izleyicileri ve İsmail Küçükkaya severleri araştırmaya başladı. İsmail Küçükkaya Fox TV ekranlarından ayrıldı mı? Neden bugün ekrana çıkmadı? İşte nedeni...

11.04.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-14:30) İsmail Küçükkaya FOX TV’den ayrıldı mı,neden yok? Çalar Saat İsmail Küçükkaya nerede?

Fox TV'de hafta içi her gün sabah 08:00'de ekranlarda yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya bugünkü programda yer almadı. Onun yerine 11 Nisan Pazartesi gününün sabah haber programını İlker Karagöz sundu. Seyirciler tarafından İsmail Küçükkaya'nın neden ekranda olmadığı ve Fox TV'den ayrılıp ayrılmadığı araştırılmaya başlandı.

İsmail Küçükkaya Kimdir

İsmail Küçükkaya Fox TV'den mi ayrıldı?

Sevenleri, İsmail Küçükkaya'nın nerede olduğunu araştırmaya başladı. Gazeteci ve haber sunucusu İsmail Küçükkaya instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Paylaşımına ''Washington'dan herkese selamlar, sevgiler. Herkes iyi olsun. Herkes.'' açıklamasını düşen Küçükkaya'nın Washington'da olduğu ve kısa bir süre Fox TV ekranlarında olmayacağı öğrenildi.

İsmail Küçükkaya biyografisi:

Doğum yılı: 1972

Doğum yeri: Kütahya - Simav

İlk ve Orta öğrenim: Kütahya

Üniversite eğitimi: Gazi Üniversitesi - Gazetecilik Bölümü

Kariyer: Hürriyet Gazetesi (1991), Sabah Gazetesi, Star Gazetesi, Akşam Gazetesi (2000), SkyTürk TV (Ankara Temsilcisi olarak), Fox TV (Çalar Saat programında haber sunucusu)

Medeni durumu: Eda Demirci ile evli. Eda Demirci görsel sanatlar öğretmenliği yapmaktadır.

Aldığı ödüller:

En İyi Erkek Haber Sunucusu adaylığı - Altın Kelebek Ödülleri (2017)

Yılın Televizyon Sunucusu ödülü - Türkiye Altın Marka Ödülü (2017)

En İyi Sabah Haber Kuşğı ödülü - MGD Ödülü (2018)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal