İsmail Küçükkaya neden yok, programdan ayrıldı mı, izinde mi? FOX TV İsmail Küçükkaya dönecek mi, ne zaman dönecek?

FOX TV'de her sabah canlı olarak yayınlanan ve gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programını İlker Karagöz'ün sunduğunu gören izleyiciler 'İsmail Küçükkaya neden yok, programdan ayrıldı mı, izinde mi?' 'FOX TV İsmail Küçükkaya dönecek mi, ne zaman dönecek?' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, İsmail Küçükkaya nerede?

11.04.2022-10:04 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-10:04) İsmail Küçükkaya neden yok, programdan ayrıldı mı, izinde mi? FOX TV İsmail Küçükkaya dönecek mi, ne zaman dönecek?

Hafta içi her gün 08.00'de FOX TV ekranlarında canlı yayın olarak yayınlanan ve gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programı aynı saatinde ekranlarda yerini aldı. Fakat izleyiciler programın sunucusu Küçükkaya'nın yerine İlker Karagöz'ü gördüler.

FOX TV İsmail Küçükkaya dönecek mi, ne zaman dönecek?

Gazeteci İlker Karagöz'ün sunumuyla gerçekleşen programın müdavimleri İsmail Küçükkaya'nın neden yayına çıkmadığını merak etti. Konuyla ilgili araştırma yapan izleyiciler 'İsmail Küçükkaya neden yok, programdan ayrıldı mı, izinde mi?' sorusunun yanıtını aramaya başladı.

FOX TV İsmail Küçükkaya dönecek mi, ne zaman dönecek?

Yaşanan Gelişme sonrasında İsmail Küçükkaya'nın sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptığı görüldü. Instagram hesabından post paylaşan İsmail Küçükkaya'nın paylaşımında konum olarak Washington ibaresini kullandığı anlaşıldı.

FOX TV İsmail Küçükkaya dönecek mi, ne zaman dönecek?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal