İŞKUR KPSS'siz personel, memur iş alımları başvuru şartları nelerdir? İŞŞKUR KPSS şartsız personel alımı başlıyor!

İŞKUR her gün bir şekilde düzenli olarak memur ve personel alımları ile ilgili ilanları resmi internet sitesinden yayınlıyor. KPSS şartsız personel alımı başvuruları 15 Mart 2022 itibariyle başladı. Binlerce kişinin merakla beklediği kamu alımları başlamış bulunmakta. İŞKUR aracılığı ile yapılacak olan alımlarda, İŞKUR KPSS şartı aramıyor. Peki binlerce kişi İŞKUR'un oluşturduğu KPSS'siz personel ve memur alımlarına nereden, nasıl ve ne zaman başvuruda bulunabilecek? İşte detayları...

16.03.2022-17:26 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:45) İŞKUR KPSS'siz personel, memur iş alımları başvuru şartları nelerdir? İŞŞKUR KPSS şartsız personel alımı başlıyor!

Sağlık Bakanlığı bünyesi içinde çalıştırılmak üzere toplamda 10 bin devamlı işçi alımı gerçekleştirilecek. Alım yapılacak olan hizmetler şunlardır: temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sosyal Medya Hesabından Müjdeyi Böyle Verdi!:

'Kırk bin kadro kapsamındaki 10.000 sözleşmeli sağlık personeli pozisyonu ile 10.000 sürekli işçi kadrosu için Mart ayı içinde ilana çıkılarak alım işlemi yapılacaktır. Sağlık hizmeti alacak vatandaşlarımıza ve sağlık camiamıza hayırlı olsun.'

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Adaylar, Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvurularını 15-22 Mart 2022 tarihleri arasında yapabilecekler. Tercih işlemleri, 22 Mart 2022 tarihi saat 23.59'a kadar devam edecektir. 

İŞKUR Personel Alımı 2022

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal