Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları belli oldu

Kanal D ekranlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölüm konukları belli oldu. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

16.03.2022-17:13 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:14) Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları belli oldu
Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programı eğlenceli konsepti ve müzik ziyafetiyle milyonlarca insanın beğenisini kazanmaya devam ediyor. Her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden Şarkılar Bizi Söyler’in 19 Mart 2022 Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde hangi isimlerin konuk olarak bulunacağını merak eden insanlar arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim?

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm

Ünlü sanatçılar Sibel Can ile Hakan Altun’un sunucusu olduğu, ünlü müzisyen Hüsnü Şenlendirici’nin soyadının hakkını verircesine klanetiyle şenlendirdiği Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümünde ‘’Karışık Kaset Konsepti’’ kapsamında Simge Sağın, Ümit Besen, Ersay Üner ve Doğu Demirkol konuk olarak katılacak.

Şarkılar Bizi Söyler’in merakla beklenen yeni bölümü 19 Mart 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de yine Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Milyonlarca seyirciyi her zaman olduğu gibi yine müzik ve eğlence ziyafeti bekliyor olacak. Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölüm fragmanı için Kanal D’nin intenet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal