Işın Karaca'dan Gülşen'e çok ağır sözler: Mide bulandırıyor!

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Gülşen ile ilgili yaptığı yorumlar ve tepkilerle gündeme gelmişti. Gülşen hakkında yeniden konuşan Işın Karaca, meslektaşına çok ağır sözler söyledi ve onun hakkında 'Mide bulandırıyor' ifadelerini kullandı.

28.04.2022-11:10 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-12:59)

Sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile görüntülenene Işın Karaca, bir süre önce İzmir'e yerleştiğini ve İzmir-İstanbul arası mekik dokuduklarını söyledi. Can ile çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı hem sahnede hem de evde birlikte olduklarını dile getirdi. Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Gülşen hakkında yaptığı yorumlarla gündeme gelen Işın Karaca'ya yeniden Gülşen soruldu. Ünlü şarkıcı meslektaşını deyim yerindeyse bombardımana tuttu. Gülşen'in sahnede giydiği kıyafetler ile sahne şovlarına tepki gösteren Işın Karaca'nın yeni yorumları diğerlerinden daha ağır oldu.

Gülşen

Karaca meslektaştı Gülşen'i eleştiri yağmuruna tuttu

Gülşen'in sahnede giydiği kostümler ile ilgili konuşan Işın Karaca, bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Daha önce yaptığı açıklamasında bir kız annesi olduğunu, kendisinin de sanat yaptığını belirterek her şeyin dozajının net olarak bilinmesi gerektiğini söylemişti. Işın Karaca, daha sonra 'Sen Ben Aşk' isimli parçasının tanıtımda verdiği derin yırtmaçlı pozlarına yapılan 'Kız annesi olarak çocuğunuz onayladı mı?' eleştirilerine karşılık olarak ise kadının bir et parçasından ibaret olmadığını ve kadının vücudu ile değil aklı ile iş yapması gerektiği yanıtını vermişti.

Işın Karaca'dan Gülşen'e çok ağır sözler

Ünlü şarkıcı son verdiği röportajında ise yeniden Gülşen yorumlarına başladı ve Türk toplumu olarak örf ve adetlerimiz olduğunu hatırlattı. Kendisinin de sahneye çıktığını, sahne kıyafetlerinde dekolte de kullanıldığına dikkat çeken Işın Karaca, fakat her şeyin bir dozu olduğunu dozunu kaçıranların ise mide bulandırdığını söyledi. Işın Karaca'nın bu yorumları ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal