Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar düğünleri ne zaman, ne zaman evleniyorlar? Özcan Deniz'den romantik evlilik teklifi

Özel hayatıyla gündemde sürekli yer alan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, bu sefer kendisinden 23 yaş küçük olan İranlı modacı Samar Dadgar'ın açıklamalarıyla yeniden gündemde yer aldı. Özcan Deniz'den gelen evlilik teklifini sosyal medya hesabından duyurdu. Bunun üzerine Özcan Deniz ve sevgilisi Samar Dadgar'ın düğünlerinin ne zaman olacağı konuşulmaya başlandı. Özcan Deniz ve Samar Dadgar ne zaman evleniyor? Düğünleri ne zaman? İşte merak edilenler...

28.04.2022-11:08 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-12:12)

Son zamanlarda özel hayatıyla fazlasıyla gündemde yer alan Özcan Deniz, bir süredir kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile birlikte. Geçtiğimiz haftalarda Özcan Deniz'den evlilik teklifi alan Samar Dadgar, bu sevincini sosyal medya hesabından duyurarak kendisine takılan tektaş yüzüğü de paylaşmayı ihmal etmemişti. Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın geleneksel olarak düzenlediği alışveriş şenliği TOG Bazar'da stand açan Samar Dadgar, kendisine yöneltilen sorulara "Yeni yılın ilk saatlerinde Kıbrıs'ta evlilik teklifi aldım. Çok mutlu oldum" cevabını vermesiyle çiftin ne zaman evleneceği merak edilmeye başlandı.

Dadgar: Bu yaz düğün yok

TOG Bazar'da stand açan ve tektaşıyla dikkatleri üzerine çeken İranlı modacı Samar Dadgar, basın mensupları tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Bir süredir Özcan Deniz ile birliktelikleri olan Dadgar, kendisine yöneltilen evlilik temalı sorulara "Yeni yılın ilk saatlerinde Kıbrıs'ta evlilik teklifi aldım. Çok mutlu oldum" diye cevap verdi. Bunun üzerine çiftin ne zaman evlenecekleri, düğün yapacakları merak edilmeye başlandı. Bu sorulara karşı da Samar Dadgar "Bu yaz düğün yok" diyerek yakın tarihte bir düğün olmayacağını duyurdu.

Samar Dadgar ve Özcan Deniz

"Tarzını beğeniyorum"

Daha sonra kendisine Özcan Deniz ile çıkmış oldukları Kapadokya tatili hakkında sorularda yöneltildi. Tatilin çok güzel geçtiğini vurgulayan Dadgar, sevgilisi Özcan Deniz'in bir zamanlar rol aldığı Asmalı Konak dizinin çekildiği konağında önünden geçtiğini söyledi. Tatilini anlatan Samar Dadgar Kapadokya'ya gitmelerine rağmen balona binmediğini açıkladı ve şöyle devam etti, "Balona ise binmedim, çünkü yükseklik korkum var.'' Kendisine daha sonra Özcan Deniz'in tarzını nasıl bulunduğu sorulduğunda İranlı modacı, Özcan Deniz'e arada fikir verdiğini belirterek "Çok güzel giyiniyor. Tarzını çok beğeniyorum." dedi. Pembe takımı ve tektaş yüzüğüyle TOG Bazar'da dikkatleri çeken İranlı modacıya Özcan Deniz'in kıyafetlerine karışıp karışılmadığı sorulunca, Özcan Deniz'in dekolte giyinmesine bir şey demediği ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal