Polemik çıkartacak sözler: Işın Karaca meslektaşı Gülşen’i topa tuttu

Magazin dünyasının güçlü seslerinden Işın Karaca’nın yaptığı açıklamalar Gülşen’i çok kızdıracak. Daha öncede Gülşen’in sahne kıyafetlerini eleştiren Karaca’nın son açıklamaları ortalığı karıştırdı.

10.04.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-16:11)

Sahne kıyafetleri ile magazin gündeminde gelen Gülşen’e, tepkiler çığ gibi büyüyor. Meslektaşı Işın Karaca’da ünlü popçu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karaca’nın bu sözleri ise yeni bir polemiği mi ateşledi sorularını akıllara getirdi. 

Bu sanat değil başka bir şey 

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, sahne kostümleri ile sık sık gündeme gelen meslektaşı Gülşen hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sabah Gazetesi’ne röportaj veren Işın Karaca, "Ben Gülşen'in müziğini, kariyerini çok seviyorum. Konu giyimle alakalı bir şey değildi. Sahne adabı diye bir şey var. Beyonce'un Coachella konserini izlerseniz konsepti ve niye öyle bir şey yaptığını anlarsınız. Burada öyle bir kareografi yok, sanata dair değildi yapılan şeyler. Bahsettiğim buydu."

Arabesk furyasını başlatan benim

Son dönemlerde sahnede arabesk şarkıların tekrar yorumlanması hakkında yapılan tartışmalara da cevap veren Işın Karaca, sahnede arabesk furyasını kendisinin başlattığını belirterek, "12 yıl önce arabesk albümleri yaptığım zaman önce kimse yüzüne bakmıyordu. Bazı kişilerin 'Ben arabesk söylemem, dinlemem' dediği talihsiz açıklamaları olmuştu. Sonra arabesk albümleriyle 3 yıl üst üste en çok satan albümlere sahip oldum. Çok bıçak sırtı bir işti. Bu kadar batıya dönük olan bir sanatçının arabesk söylemesi tuhaf karşılanıyordu. Biz bunu yaptığımız dönemde millet pop müziği adı altında arabesk yapıyordu. Arabesk furyasını ben başlattım, bu trendin sebebi benim. Ben başladım arkamdan bir sürü insan geldi. Bu dönemi hatırlattığım için kendimle gurur duyuyorum."  Dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal